25.9.2013

Kurkiaura



Olisko se ollut tiistai aamu kun taivaalla lensi mahtavat 5 kpl auroja kurkineen. Toisiaan lähekkäin upeissa asetelmissaan suuntasivat etelään pohjoistuulten saattamina. Upea näky! Kuvassa puiden latvoissa näkyy pikkiriikkisellä yksi auroista, toki yritin saada kuvan näistä mut ajaessa se pikkasen haastavaa vaik olikin vain 30 alue.

Tänne blogiin tulee nykyään mielummin postattua kuvia kuin tekstiä, ikävä välillä vanhaa näppistäni, nää kosketusnäytöt hitaita kun virheiltä ei voi välttyä,ja muunnokset ovat ihmeellisiä.

Poikien kuulumisia. Tykkäävät olla hoidossa ja kipittävät kilpaa aamulla,autosta sisälle ja todellakin kilpaa siitä et kumpi saa avata oven..tietty Lino ehtii Eka ja sit Lenni pettyy j rupeaa itkemään kunnes Lino menee sisälle oven perässään sulkien ja Lenni pääsee avaamaan itselleen oven ja sit hymyä taas riittäneekin.

Lenni oppii päivittäin uusia sanoja, viimeisimpiä Topi, sappaat, takki, lamppu, Maarit (toinen hoitotädeistä).

Pojat leikkivät paljon yhdessä ja arki on mukavaa. Nukutaan suht hyvin, mitä Ny pari kolme,herätystä per yö, lasten tai jos joskus ei niiden niin ainakin koirien takia sitten. Masi vinkuu vaik mitä..ettei mahdu sänkyyn tai haluaa ulos tai juonut vesikuppinsa ja pyytää lisää vettä aamuyöstä vaik illal,kuppi täytetään jotta sais nukkua. Nyt sängyn vieressä on patja ja on tyytynyt nukkumaan siinä niin ei ole tarvinnut mua herättää liikuttamaan jalkojani :)

Tänään olen kuullut surua, pelkoa ja pettymystä lähipiiriltäni. Sydämellisesti voimia teille kaikille, jotta selviätte näistä koettelemuksista. <3

Kiva työntäyteinen päivä huomenna, nyt nukkumaan, onnellisena siitä että on ulkoiltu ja lenkkeilty poikien kanssa ja he voivat hyvin.

Huomenna lastenvaatekutsuille Pomp De Lux, ihan huippu mageita, ainut lastenvaatemerkki jonka jokainen vaate on kaunis.

S