27.9.2013

Löytöjentex

Poikkesin tänään hakemassa montulle tiskiharjoja, kun edelliset rupes näyttämään siltä et sotkee vaan jos niillä tiskaa ja väriltään lähellä mustanharmaata liuskekiveä. Ostin siis pari tiskiharjaa, mustia nekin mut harjaosa sentään puhtaan valkoinen.

Ihastuin oitis noihin mattoihin, jotka villan ja puuvillan sekoitus ja mietinkin nyt kuumeisesti et miten saisin noista pikkumatoista rakennettua yhden ison maton..vetoketjuilla vai ihan harsimalla, niin upeita kuosiltaan ja väritykseltää sekä materiaalikin plussaa.

Kiva oli hinnaltaan sekä ulkonäöltään myös tuo postiloosa, rautakaupas kun vastaavat toista sataa parhaillaan, niin tämä vain kolmisen kymppiä.

Ihana yksityiskohta sisustukseen sydän pikkutavaroille sekä nuo merihenkiset kopat jotka helpottaisivat suuresti tätä vaaterumpaa mikä näillä vaihtelevilla keleillä,vallitsee. On kuravaatetta, kurahanskaa, saapasta, lenkkaria, tuuliasuja, villapaitoja, pipoja erilaisia, kauluria, villasukkaa toisensa perään ja parittomia. Aamul saattaa olla pakkasta ja iltapäivä jo lämmintä, sataa ei sada ja taas sataa. Lapsil varpaat kohmeessa..pitäiskö siirtyy jo talvikenkiin, ei Kyl viel villasukil saappais mennään ens viikko varsinkin jos lämmin. Montako paitaa, nyt Lennil ollu body ja siihen pusero päälle sekä neule ulos viel ja pitkät kalsarit, housut, haalari kaikkine varusteineen ja kurapöksyt päälle. Pakkasilla asiat yksinkertaisempia kun ne talvi vaatteet ja harvemmin ihan vesikeliä tai mistä sen tietää millainen talvi tulee. 5 astetta pakkasta ja aurinkoo pari kolme kuukautta, niin johan oliskin ihanaa. Kiva että lapsilla vaatetta moneen lähtöön ja Lenni käyttää loppuun kaikki Linon vanhat niin kengät kuin collarihousut sekä haalari starttaa jo käytössä neljännen talven.

Huomenna Lennin nimpparit ja jätkä saikin tänään kummeiltaan lahjaks ikiomat harmaat collarihousut takataskujen kera ja punaisin nauhoin, ihanat. Sekä muumipalapelin jota Linokin innoissaan viel tekee ja Lenni pian perässä oppii.

Unta kaaliin, on Tää edelleen ihmeellistä miten oon oppinut vihdoin tämän aikaisemman nukkumaanmenon, oon niin ylpeä itsestäni ja kroppa kiittää ja pinna kestää mitä vaan :)

Ihanaa viikonloppua!!

Toivon että agrissa olis odottamassa meille viel kolme kol Pirja- omenapuita ja saisimme ne hu istuttaa. Yritetään talkoilla oman perheen voimin hieman pihassamme aamupäivällä ja iltapäiväl onkin kummitytön 2vee kemut.

Heippa

S

ps. En ostanu Löyttäristä meille muuta kun Lennille kurarukkaset ja wc-harjan, joten kaikki nuo ihanuudet sinne viel jäivät. Mattoi tekis mieli hakee, mut mihin ja miten niin se viel arvoitus.