7.9.2013

Tammelantorilla

Nyt rupeaa harmittamaan tämä puhelin, toimivuus ei lainkaan edellisen puhelimeni luokkaa, vaik sekin oli nokia,niin huomattavasti loogisempi ja esim.viestit tallentui luonnoksiin, mulla just äsken oli kirjoitus näihin kuviin liittyen kesken kun Lino tuli halimaan ja laitoin Puh sivuun ja niin vaan viestii ei enää missään. Kaipaan myös ctrl c ja ctrl v jne..pikanäppäimistöä, miten mä täs puh kopioin tekstiä..en mitenkään.






Asiaan: Tammelantorilla piiphdin aamupalal/lounaalla kun hain osia Laakerikeskukswlta,torin laidalta. Halusin poiketa nimenomaan Böönassa, mikä yhden naisen yritys, hän erikoistunut erityisruokavalioihin ja ravintorikkaaseen ruokaan. Leipoo illat ja koska avoinna 8-14 ma-la. Mikäs sen parempaa kun saada upea olo nautittuaan herkkuja. Punajuuripiiras ja suklaa-appelsiinikakku pakuriteen kera.. ihan huikean hyvää ja ravitsevaa.

Häkellyin torin laajasta tarjonnasta, voi kun sis joka päivä ostaa samanlailla tuoreet kasvikset pöytään. Suunnittelin jo että kun pojat ens kesänä isompia ja autolla matkustus helpompaa niin olis ihana ajella välillä torille ostoksille ja böönaan herkuttelemaan sekä Bonuksen kirpparikierros.


Tää puhelin nopea ja netti hyvä jne kätevä mut perustoiminnot heikonlaiset, eli bloggaukseen ei sovellu, kirjoituksen muokkaus mahdotonta, ilman sanojen poistoa, kamera on hyvä. No tällä mennään ja totuteltva on.

S