11.9.2013

Hep

"Oltiin Topin ilta- pissutus lenkillä Linon kaa ja se teki onninpolkuun viivoja kengällään ja sit aina et äiti juostaa kilpaa ja sit valmiina paikoilla ja hep ja sit tehtiin maaliviivaki ja sellaset ympyrät mitä piti kiertää, ihan huippua oli kaiken väsymyksen kesken kirmata sumusen kauniissa syyssäässä hämärässä, hypittiin varsahyppyjäkin, kauhee mekkala meistä lähti kun kirmattiin eestaas.. "

...olin niin väsyny tänään töistä tullessani että parin tunnin leikkimisten ja ruoan jäljiltä menin peiton alle, torkahdin ehkä 5min kunnes Lenni herätti mut ja jatkettiin pötköttelyä ja ihanaahan se oli huilata ja taas mentiin pari tuntia täysillä iltahommia.

Miten sitä ei oo tajunnut aina et voi kesken illankin kaatua sängylle lepäämään, ei sitä maltakaan, mut kirpo jo niin paljon silmiä tänään et nyt oli jo välttämätöntä. Lenni kantoi mulle kirjaa toisen perään ja sanoo kiitti kun antaa mulle, sit mönkii viereeni makaamaan ja asettelee oikeen itsensä siihen paikalleen ja sit ruvetaan lukemaan ja kiireesti sivua pitäis jo kääntää eteenpäin, uus kirja ja sama homma, kiitti ja asettelu...hymyillyttää ittee jätkän touhut :) ..toinen niin tosissaan, ihana <3
..osas muuten sanoo tänään vaippa ja lamppu

Ihana koti-ilta, leikittiin ja mammittiin vaan, isi hoiti tiskipöydän siistiks meidän leikkiessä, syötiin melki kokonainen vesimelooni, Nam. K-kaupas oli euron kilo.

S