9.9.2013

Parkkitalo vuodelta -84

Espen vanha parkkitalo, pohjassa lukee 'Papalta Esalle vuonna 1984'

Hain parkkitalon autotallista, on ollu siel väliaikaisesti jemmassa ja nyt kun pojat sai pari pikku autoa Ameriikan tuliaisina niin tarvittiin autoille tietty parkkitalo. Lennin ensikosketus taloon ja Kyl tykkäsivät leikkiä.

Meil oli mielenkiintoinen lenkki, Lenni kun ei pysy rattaissa vaan kipuaa sieltä yhtenään pois ja Lino juoksee millin missäkin ja Lennilläkin yleensä suunta aivan toiseen suuntaan kuin tie menis, tyyliin metsän poikki ja koiranpaskapuskat jne. Onneks oli iltapalaks kauraleipää nokkosvoilla mukana ja saatiin Onninpolun jälkeen matkata hieman reippaammin kohti paloasemaa. Kun isin reenit loppu niin annettiin koirat sen matkaan ja sain juosta rattaiden kans nyt kotimatkan oikeen lujaa, niin paljon kun jaloista pääsi. Iloa kesti sen reilun kilometrin kunnes mielenkiinto rattais oloon päättyi ja pojat halusivat kävellä kotiin. Pitkiä,matkoja kävelevät ja juoksevat, hyvähän Se on kun ei ole kiire mihinkään.

Huomenna Lennin 1,5v neuvola, koko perheen voimin paikalle, kivaa. Vuoden iässä Lennillä ollut painoa reilut 10kg ja pituus 76 luokkaa, Lino oli vastaavan kokoinen 1,5veenä..koht ne on saman kokoisia, koko ajan Lenni ottaa kii.

Pojat oli kylvyssä lenkin päätteeks ja niin oli kiva ilta ja nukahtivat kun sänkyyn kaatuivat. Lino itkun kans, niin hurjan väsynyt kun ei nukkunut hoidos tänää päikkäreitä mut isin kainaloon on kiva käpertyä ja rauhoittua.

Taidan itsekin jo nukahtaa, hyvää yötä.

S