19.9.2013

Oppia uutta


Täs kuva viikonlopulta ja roikkumaan opittiin vuosi sitten pomppukerhossa, mutta tänään kun ajoin poikia hakemaan niin heti kiinnitti huomioni, kun Lino loistavin silmin ja hymyssä suin keinu Vilin kanssa niin kovaa vauhtia, hoitajaa ei antamassa vauhtia, mitä ihmettä..?

Lino oppi tänään keinumaan!! :) Voi kun oli niin onnellinen, ihastelin tätä uutta taitoa ja eihän poikaa meinannu saada keinusta autoon kuin viimetipassa. Oppia keinumaan tarkoittaa, että se jokin loksahtaa ja ymmärtää miten otetaan vauhtia, ihan hurjaa vauhtia.

Lennikin oppi tänään uutta. Lenni on kova poika katselemaan valokuvia ja hakee laatikosta usein kuvia, levittelee ympäriinsä. Paloauton kuvan kanssa kipitti isänsä luo ja ääntelehti hälytysääntä, isänsä siihen, että se on piipaa ja Lenni hitaasti toisti perässä piii paa, Jee ja kuinka ylpeä tästä uudesta sanasta, onnessaan hoki sanaa ja juoksi Linon luo kertomaan kans.

Nyt me jo kaik nukahdetaan, syksy on saapunut. Tänään on täyskuu. Ihmettelin kun pari yötä mennyt levottomasti, kalenteri jälleen sen selitti. Ihme tuo kuu.

S