1.9.2013

Koti tänään

Koti <3

Kotoo..meil näyttää nykyään tältä..kokoajan saadaan kotia yhä enemmän halutunlaiseksi. Olkkarist puuttuu viel verhotangonpätkä ja iso matto sekä valokuvat, mut oon niin onnellinen joka päivä kaikesta edistyksestä mitä tääl kodissa saatiin kesän aikana tehtyä. Kolme vuotta meni väliä et oltiin kodin kans melko jäissä, nyt on energiaa taas laittaa asioita etiäpäin.

Pirjo-äitee ja tyttäret. Ennen oltiin Jokisii, nyt kaikil eri nimet,  Senni kyl edelleen Jokinen ja omistaa sen multa perityn Jokinen-avainkaulanauhan autonavaimissaan.

Allu-serkku maisemissa, asustelee Helsingissä, on aina unelmoinut suurista kaupungeista ja teki reissun NYkiin vähä aika sitten, kiva kun käy täälläkin usein, meidän melko pikkuvelihän hän on, niin palj tekemisis aina oltu.



Muori ja vaarikin tääl olivat, on ne hyväs kunnossa, toki kaikkee sitä vanhoil ihmisillä rupee renaamaan, mut reippaita ovat, niin tärkeitä meille kaikille. Muori 77 ja Vaari 73.

Kynttiläkin oli palaamassa, nyt jo niin hämärää, mul tuo yks kynttilä mitä ainoastaan poltan, haluaisin opetella enemmän luomaan tunnelmaa, ehkä,sitten kun Lennikin isompi, nyt kiipee jopa takan päältä hakeman tarvitsemansa jakkaroiden avulla.



Kaik nukkuu, hiljaisuus, meinaan ehkä ruveta tekeen enkun läksyjä..niin joo en tiä oonks kirjonnu et opiskelen itsenäisesti\ohjatusti parina aamuna vkos. Kivaa, ehkä joskus opin keskustelemaan, verbit tuottaa tuskaa :) älyttömän kivaa oppia ja kun motivaatiokin nyt kova, pärjää työssä helpommin.

Ihana viikonloppu, kotoilua paljon ja unta. Jee!

S