19.9.2013

Pullosta viä..

Oon kantanut mukanani vesipulloa aina 13v lähtien, en osannut ajatella mennä nukkumaan ilman vettä vierelläni, ei auto/bussimatkaa ilman vettä selviä millään. Muovipulloja on kulunut melkoiset kasat.

Yhtä ja samaa muovipulloa ei aikaansa kauempaa oo kiva käyttää vaik pesisikin välillä, pullo rupeaa haisemaan ja ylipäätään olemaan epämiellyttävän tunkkainen.

Voi kuinka tuon lasipullon olisi pitänyt löytää luokseni jo paljon aiemmin. Liikkuvaiseen elämän tyyliin ja isoon kassiin jossa tavarat sekaisin toki sopii muovipullo mut tää on nyt aivan täydellinen.

Iso suu, helposti kaadettavissa vaik paksumpikin smoothie, kiva pestä kun mahtuu harja kuin harja, lisäosana oli tuo korkkiosa, joka onkin näppärä lisä ja ei tarvitse joka kerta kierrekorkkia ruuvailla auki.

Pullon voi keittää kattilassa ja huuhtaista nopeaankin kiehuvalla vedellä. Kumiosa suojaa pulloa ulkopuolelta. Meil oli tälläinen myös tuttipullona, mikä onkin lisäosan kera muunneltavissa nokkamukiksi.

Tähän asti käytetyimpiä pullojani ovat olleet Lidlin lasipullot, joissa niissäkin leveä suuosa, en kuitenkaan ole voinut luottaa korkin tiiviyteen, korkki pyörähtää helposti auki. Käytänkin edelleen niitä jatkossa evässmoothieilleni ja vesipulloni joka käy huulillani varmasti kymmeniä kertoja päivässä, niin on se vaan kaunis ja käytännöllinen.

Aiemmin pihistelin ja en raaskinut osta, nyt kun näin Ruohonjuuressa juuri nuo valkoiset poistomyynnis ja yks siel vain hohti jäljellä, se oli mun ja loppuu muovipullojen osto tähän paikkaan :) vaik lapsille niitä sporttikorkkisia ostetaankin, käteviä kun ovat ja tiiviitä kassin pohjal.

S