1.9.2013

Aamuuu

Nukuttiin 9 h viime yönä!!! Herättiin kasin jälkeen koko porukka ja aamupalailtiin kiireettä. Ulkona satoi vettä ja mietittiin et mitäs ny keksitään, sopivasti Senniltä tuli viesti että siivoaa vaatekaappiaan ja niin me pakattiin kylmälaukku täyteen sapuskaa ja otettiin suunnaksi Saga haukun koti. Niin ja pitäähän pojille aina ruokaa olla, valmistelin lounaan..tomaattibasilikasose, sipulit, liha ja mausteet sekä pasta. Suklaakakkuaineet sekasin ja vuoan sijasta muffinsivuokiin. Senni jäi ruokavahdiksi kun me suunnattiin viereiseen leikkipuistoon pyyhkeen kera, oli kiva kuivata vehkeet ennen käyttöä vaik pojil tietty sadevaatteet päällä.

Erilainen aamupäivä..näin sitä kai vierailtas toistemme luona jos asuttais kauempana, nyt näkemiset kun on yleensä jotain liikuntaa yhes tai muoril ja vaaril tms..harvemmin hengaillaan kotosalla  laittaen ruokaa, varsinkaan Sennin ja Maisan kotona..on muuten nätiks kotinsa laittaneet.

Ukot joutuivat päiväänsä,viettämään hälytyksellä joten ehdittiin kotiutumaan jo ennen kuin ehtivät takasin. Päivänokosille koko porukka, ite maltoin vartija torkahtaa ja rupesin asentamaan verhoja, mitkä oli pesulassa, näyttääpäs taas kivalta kun paikallaan.

Kävin kaappiani läpi Sennin vaatehuoneen siivouksesta motivoituneena, nyt on antaa kassillinen vaatteita eteenpäin. Paljon myös tuli tehtyä vaihtareita, sain taas monta ihanaa uutta puseroa ja parit farkut, kätevää kun sisko kasvanu lähelle mittojani ;) ja niin toinen sisko on kans samois mitoissa, viimeks 31kg tiputtaneena, ihan käsittämätöntä, vuodes tasan tuon verran ja ennen ja jälkeen kuvat on huikeat. Tosin oli viimekesänäkin syötävän suloinen mut nyt atleettinen aikuinen nainen.

Akk