29.11.2016

Maanantai 42195 viiden tee ja illallinen

Pyrkimys että päivän treenit olis ohitse viiteen mennessä ja kokoonnutaan allasbaariin viideltä, käydään läpi lenkit eli jälkipuintia. Seiskalt porukal syömään..tai ne jotka haluavat yhdes lähteä. Tänään oltii Inglesin puolella Italialaisessa, hemmetti mä nauroin taas itteni ihan kipeeks, on tää porukka ihan tajuton. Länsiväylät ja kolmipyöräset ja vanhat leirijutut ja ruokien maistelu.
Upee päivä, eikä tajua et tää oli vasta toinen päivä, tapahtunu niin paljon. Unille viim klo 23.





Maanantai 42195 pyörälenkki

Fatagaan ja samaa reittiä takaisin. Näköalapaikka 480metrissä ja Fataga n. 600m korkeudessa, upee reissu!! Kovat nousut ja laskut, hyvin meni : )

Maanantai 42195 aamulenkki/jumppa

7.30 aamulenkille lähtö, lenkki n. 30min katsomaan auringonnousua ja jumppa altaalla n. 30min. Tämän jälkeen hotellin aamupalalle.

28.11.2016

Vakkarikuva

Maspalomas ja majakka, poikettiin iltakävelyllä ja kahveella.

42195 Creek Village

42195 Leiri Sunnuntai

Upee päivä, matka maksanu itsensä jo takaisin, kaik muu loppuloma plussaa. Aamulenkki, jumppa, aamiainen, pyörälenkki, koirabaari, smoothiet, rantsu, cafe paris, auringonlasku, illallinen creek villages ja nää kanssaihmiset!

Cafe Paris Maspalomas
Rantatiellä
Kotimatkalla..upeat serpentiinit
Koirabaari
Taksilla pyöräkauppaan
Pyöräkauppa kera matkanjohtaja Gustav
1. Pyörälenkki starttaa
Löydettii smoothiet
<3
Huippu fillarit, jes
Koirabaarissa

27.11.2016

Libanon food

Tarjoilija ehdotti meille 14 hengen porukalle tietty tapas tyyppistä yhteneväistä iltamenuuta ja olihan se äärimmäisen herkullinen. Pääs maistamaan ruokia, joita ei normaalisti olisi valinnutkaan. 25€ per naama viineineen kauniissa miljöössä napatanssijoiden kera.

Tuli seurueessa puheeks et oltu Annen kaa viimeks 8v sitten samaisella leirillä ja joku tokas siinä et tehän ootte ollu pikku tyttösiä sillon ja ajoitte varmaan kolmipyöräsil, vähintää apupyörillä!! :))

26.11.2016

Lidl lohnt sich

Saksasta Palmasiin ja aina vaa Lidl mielessä t. Anne : ))

Merten päällä

Kyl tuli onnenkyynel silmään kun kone kiihdytti ja nous ilmaan. Unelma treenileiristä toteutumassa 8vuoden jälkeen, koneessa vanhoja tuttuja treenikavereita, loma edessä.

Me on unohdettu varaa pyörät, ei muistettu hotellin nimee ja kellotki oli ajastunu ihan väärin ja oltii tunti myöhäs tapaamisesta ja meitä vaan nauratti! Oltii menos varttii aikases ja si se 40päinen porukka remahti nauruun ku me iha hölmistyneenä. Ai kauhee.

Saatii Gran Ganaria pyöräilyleiripaidat, ny saa tavaraa selkään taskuihi. Porukalla lähettiin syömään ja herranjumala mulla on jo juonteet huulten ympärillä, käkätettiin 14 hengen voimin Libanonilaisessa. Mahtavaa olla täällä. Ny nukkumaan ja aamul onneks vast 7.30 lenkille, sit aamupala ja pyöräily 60-120km ja juoksutreeni.

Toivottavasti saadaan pyörät.

Koht lähdetään!

Huippu fiilis vaik pari tuntii unta takana! Pyöräkavereihin jo törmätty : )

Mummelin ja Pepen backstage

Pian lentokentällä.. mentii yöks isovanhemmille ja sain nukkua hetken poikien keskellä, sinne ne söpöläiset jäi nukkumaan, kun läksin. Ikävä tulee, niin tosi kova ikävä. Tää on nyt kolmas viikko tän vuoden aikana kun olen erossa lapsista, aina ihan tosi kovalta tuntuu lähteä, mut paluu sitäkin ihanampaa. Meil niin tiivis ihana perhe, olen kiitollinen et tää mahdollista.

Nappasin kuvan pari pvää sitten Mummelin ja Pepen takapihalta, jotenkin värit niin makeet, punaista ja vihreää. Äite se jaksaa aina laittaa nätiks joka nurkan.

Lunta oli tullu muutamas tunnissa joku 10cm!

Huh miten väsyttää, kohta aamu, yritän nukkua koneessa, että jaksaa ekoille lenkeille. Treenileirille matkalla, nää niin hienoimpia kokemuksia ja motivoi pitämäön huolta itestään. Viimeks oltu Annen kaa 8v sitten täl leiril..aika menee nopeaan, haaveillu täst ja ny lapset sen ikäsiä et oli mahdollisuus lähteä. Katotaa kestääks kunto, oon asennoitunu jo olemaan joka treenin vika : ) upeaa treenata huippu-urheilijoiden kaa!

24.11.2016

Poika messis

On kuulemma vattatautia liikentees ja puolet lapsista kipeenä et tein peliliikkeen aamulla hetken mielijohteesta ja poika läks mukaani töihin. Onneks löyty leluja autosta jotta jakso olla montulla ja hienosti jaksoki. Muutama RyhmäHau video autto tsemppaamaan viimesen tunnin ennen ruokailua.

Poikettiin tontilla meidän pitkäaikaisen asiakkaan kanssa, jolta pyysin hulluja ideoita tulevan taloni pihaan. Upeita kohteita hän suunnittelee, tehny yli 20 vuotta pihoja alusta loppuun kovalla laadulla ja ny saan käyttää hänen ideointiaan/ ammattitaitoaan kohteessani #pihapirkot

Herkkuhetkessä lohikeitolla ja loppupäiväks Kivitorilla poikkeamaan sekä tsekkaamaan kivituotteita ja juuri painosta tullut uusi Liuskemestareiden RT-kortti, on ny upee ja kattava. Tuotevalikoima on laaja, iha mielettömiä uusia tuotteita meil!!

Ihana työpäivä reippaan poikani kanssa, huomenna taas, toivottavasti pysytään terveenä.

Hand made by Sofia-siskoni

Ei juma mite hienot pöksyt sisko teki mun pojille ja näis viel nuo polvivahvikkeet! Kestää iha varppii kauemmin ku perus colleget, mitä meil hajoo joka viikko.
Nää on kaiken lisäks viel nii älysöpöt <3
..eco-puuvillaaki viel!

Hand made Sofia Jokinen

Keskiviikkona oli valmista

Ti päivän aherrus tuotti tulosta, uskalsi tilata betoniauton ja sehän tuli het seuraavana aamuna 7.30, ajoissakin oli. Pikkasen siinä viel oli duunia ke aamuna meille kaikille ja nappiin meni, yks teki koteloita pilareille, yks raudotti, mä roudasin, kuvasin, ja kakkulapioin kuraa ja yks tykitti tavaraa onteloharkkoihin. Otettiin kahdella kierroksella, eka 200 harkkoon asti ja si 100 lopuks, hyvin pysy. Loput kurat liuskaks anturan ja harkkoseinän kulmaan..nekin ystävällisesti kuski ampu lähes paikalleen. Siistittiin kurat oikoseks ja loput raudat paikalleen. Ympäristön siivousta riittää kans aina, työkaluja yhteen paikkaan, pressujen niputtamista, lautojen kantamista, harkkoja..

Hieno aamu/aamupäivä, helkkarin upeaa kattoo kui homma sujuu ammattilaisilta, ite niiden orjana oppimassa. Ja on yksilöllinen talo, ei oo toista samanlaista. Makee kattoo kui se rakentuu ku pyöritelly piirrustuksia täs kuukausi kaupalla ja 3D mallinnoksia ja miettiny aamusta yöhön et miten minkäkin ratkaisee ja se kaik päänvaivatyö ny takana ja pääsee konkreettisesti näkemään kaiken livenä. Jes, nynne on valmiit! Kiitti mahtavalle porukalle!

Ens vkolla eristeet ja täytöt ja si se hirsikehikko jo tuleeeeee!! Jouluks lämmöt sisään..vaik soralattia viel onkin, jo kuukauden pääst talo pystyssä, vaik täysin kesken, silti kaik hahmoteltavissa. En malta odottaa : ))