24.11.2016

Keskiviikkona oli valmista

Ti päivän aherrus tuotti tulosta, uskalsi tilata betoniauton ja sehän tuli het seuraavana aamuna 7.30, ajoissakin oli. Pikkasen siinä viel oli duunia ke aamuna meille kaikille ja nappiin meni, yks teki koteloita pilareille, yks raudotti, mä roudasin, kuvasin, ja kakkulapioin kuraa ja yks tykitti tavaraa onteloharkkoihin. Otettiin kahdella kierroksella, eka 200 harkkoon asti ja si 100 lopuks, hyvin pysy. Loput kurat liuskaks anturan ja harkkoseinän kulmaan..nekin ystävällisesti kuski ampu lähes paikalleen. Siistittiin kurat oikoseks ja loput raudat paikalleen. Ympäristön siivousta riittää kans aina, työkaluja yhteen paikkaan, pressujen niputtamista, lautojen kantamista, harkkoja..

Hieno aamu/aamupäivä, helkkarin upeaa kattoo kui homma sujuu ammattilaisilta, ite niiden orjana oppimassa. Ja on yksilöllinen talo, ei oo toista samanlaista. Makee kattoo kui se rakentuu ku pyöritelly piirrustuksia täs kuukausi kaupalla ja 3D mallinnoksia ja miettiny aamusta yöhön et miten minkäkin ratkaisee ja se kaik päänvaivatyö ny takana ja pääsee konkreettisesti näkemään kaiken livenä. Jes, nynne on valmiit! Kiitti mahtavalle porukalle!

Ens vkolla eristeet ja täytöt ja si se hirsikehikko jo tuleeeeee!! Jouluks lämmöt sisään..vaik soralattia viel onkin, jo kuukauden pääst talo pystyssä, vaik täysin kesken, silti kaik hahmoteltavissa. En malta odottaa : ))