9.11.2016

Laatu lastenvaatetta

Pakkaset tuli yllättäen..ainahan ne tulee ja oli meil talvivaatteet yhteen jätesäkkiin muutossa sullottu, löyty hyvinkin kaik mut tuo nuorempi poika oli kasvanu niin etteihän ne mikään sopinu enää.

Soitinkin paniikis aamul Juupajoel lastenvaatteita myyvälle perheen äidille. Juupajoen vuoden yrittäjiä ovat tämä perhe, onnea!

Käytiin aiemmin mökkireissuilla Lylys ain ostoksilla heidän kotonaan, upeita laadukkaita, kestäviä vaatteita edullisella hinnalla, suht isot varastot.

Nyt heillä on ollut n.puolen vuoden ajan myymälä Juupajoella Korkeakosken keskustassa, auki kai ti ja to n. 10-17. Soitin eka ja kyselin et onnistuisko pojalle saada viel tänää talvivaatteet ja hän katsoi sopivat koot valmiiksi ja ku isompi oli treeneis, kurvattiin me nopeasti poikkeemassa. Ihanaa palvelua ja kui helppoa, ei tarvinnu lähtee muualta metsästämään ja laatu on varmasti hyvä näis. Siel oli niitä Luin Spa kylpypyyhkeitäkin, joskus viel hankin sen kylpytakin ja käsipyyhkeet ainakin.

Ostettii henkselitoppahousut ja takki, parit lämpösimmät rukkaset ja merinovilla-asu
Kiitos jälleen. Jeppes.fi ja täs Sadun nro 040 7434490, mä ain soitan ja kysyn et kui auki ja onks sitä ja tätä ja siel vaiks mitä : )