3.11.2016

Melkosia mettämiehiä



Herkkuhetkessä lounasaikaan tutustuu kaikenlaisiin immeisiin ja nää mettämiehet on aikas säännöllisesti siel samoihin aikoihin kun meidän Liuskeenki porukka ja siin o sitten heitetty juttua parin vuoden ajan millon mistäkin maailmanmenosta ja lasten harrastuksista.

On tehty kauppaa kivistä ja vastavuoroon sovittu et jos maakauppoja tulee nii he mielellään niitä tekee tietty.
Tonttia kevääl rupesin etsimään, nii toki kyselin mm. Miikalta et tietääks jotai ja loppujen lopuks hän suositteli mulle tuon tontin mikä ny on. Nii ja ne kaik paperit, pyykitykset, rajat, mittaukset, kaupanteko maanomistajan kaa ja lainhuuto, panttikirjat yms.. joist mul ei oo hajuukaa, en ees tiä kirjotinko sinnepäinkää mitä ne virallisuudet oikeesti on, nii ompaha ollu Batmanin tietotaidost hyötyä... en muista Miikan sukunimee koskaa ja kerran kuulin jonku häntä nimittävän batmaniks, sehän se on. 
(Oikeesti Bucktman :) 

Joo ja lounaal mettämiehet neuvonu raivaushommissa, antanu edelleen yhteystietoja et mist ja kelt löytyy mitäki kalustoa. Sydämellistä palvelua sanoisin. Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Pirkka taitaa virallinen nimi olla.

Ny on paperit kaik kunnossa ja kiitoksen aika. Jos joku miettii mettäasioitaan tai rakentamista, nii näit kavereita suosittelen. Oon laskuni maksanu ja täst suosittelust en hyödy, mut tietty toivon muillekin et asiat sujuis näi mukavasti.