3.12.2012

Ajatuksia nyt

Ihana pusero Pipsalla uutisissa. Välillä niin arkisia puseroita mut nyt on tyyli kohdallaan, niin kaunis!
Satusetä ja aikuisten satutunnit kirjastossa, ihan huippu! : )

Tänään on ollut paljon pakkasta ja vietettiin päivä sisätiloissa, seinät ei kaadu kun puuhailee kaikenlaista ja kiva tehdä sellaisia asioita mitä muuten ei tulis tehtyä.

Pakkanen sai hyvän sysäyksen pinnasängyn tyhjentämisprojektille.. Ollu täynnä ulkoluvaatteita ja kymmeniä parittomia villasukkia ja tumppuja. Nyt on melki kaikilla parit ja omissa koreissaan eteisessä ja loput kaapissa. Esa kävi ehdotuksestani välittömästi ruokatunnilla ostamassa pinnasänkyyn patjan ja illalla tutustuttiinkin moneen otteeseen hassuun kehikkoon.

Lenni nukkui 3 kertaa puolentunnin unet tänään meidän tuulikaapissa, missä 17 astetta vaan oli eli sopivan raikas, muualla kämpässä 23 astetta ja huh miten sähkö laulaa. Pökköö pesään vaan!

Viime talvena pidettiin 20 astetta ja lämmitettiin takalla kun kotona oltiin. Nyt niin paljon menoo lattiatasossa et kiva kun on lämmin.

Sain Kelalta päätöksen hoitorahasta, 327e, en tajuu miten tollasel rahal kukaan pystyy elämään. Lapsen vuoden vakuutuslasku on ton verran eli yhden kuukauden rahat menis vuoden vakuutukseen. Tiedän et monet ei sitä kalleuden vuoks otakaan, mut en uskalla pitää lapsia ilmankaan kun kerta autoissakin vakuutukset ja ne sitä vähemmän tarvii kun touhukkaat lapset.

Äidin mies Pepe oli tääl leikkiis illan Linon kaa pikkulegoilla ja mä sain keskittyä täysillä Lenniin, välillä ollu melkosen kiukkunen kun ei oo nukkunut kunnolla, sylissä onneks hyvä olla.

Luin pari juttuu quinoaa.blogspot.fi blogista ja huomasin kirjoittajan järjestämän luennon mihin ajattelin mennä eli
14.12. Klo 11-14 Tuomiokirkonkatu. Luento ohjattu lasta yrittäville, raskaana oleville ja pienten lasten vanhemmille. Haluaisin niin paljon myös Esan sinne mukaan mut ajankohta ei paras mahdollinen sen töiden suhteen. Ystävät hyvät lähtekää ihmeessä kuulemaan positiivista infoa kokonaisvaltaisesta lasten hyvinvoinnista.

Tänään aamupäivällä olin niin hetkessä kiinni, mieletön fiilis kun on niin onnellinen et meinaa ihan itkeä onnesta. Kuunneltiin joululauluja..ikkunasta näkyi upea talvimaisema ja auringonpaiste. Me lämpöisessä kauniissa joulukodissa. Joskus viel pyrin eroon kahvista mut tänään en voinut vastustaa keittää sitä ihanaa viskiaromilla maustettua kahvetta, siihen tasan puolet riisimaitoa ja palmusokeria tl. Tajuton herkku! Se makuelämys ja kauniin musiikin kuuntelu, rakkaus lapsia kohtaan eli sisäinen lämpö ja silmät tulkitsivat luonnon kauneutta sekä iholla miellyttävä lämpö ja jalat ilman sukkia. Upee hetki, imin siitä hetkestä energiaa itseeni moneksi päivää. Haluan oppia elämään tuossa tilassa all the time.

Kirjoitan koko ajan sanaa ihana ja sit pyyhin sen pois ja mietin synonyymin ettei teksti jo menetä merkitystään kun sama sana toistuu ja eihän kaikki voi olla ihanaa sitä aattelee mut kyl vaan useimmiten melkein kaikki on ihanaa.
Anne on se henkilö joka saa multa eniten vähemmän ihanaa tekstiä..sille puran kaikki ärsytykseni ja se kun osaa ne siirtää omaan lokeroon ja välillä mietin et miten jaksaa kuunnella ja ei jaksakaan mut silti ei anna niiden vaikuttaa. Nyt lupaan vähentää valittamista ja kääntää ne aiheet vahvuudeksi. Tää väsymys vie mut välillä aika maihin ja se että ne asiat höpisee ulos niin eipä jää enää omaan päähän pyörimään.

Mulla kesken tänne pari blogitekstiä luonnoksissa, kyl mä ne viel laitan jossain vaihees ja uusia kuvia kamerastani. Huomenna ehkä Lenni pääsee hetkeksi ulos nukkumaan ja pinnasänkyäkin voidaan kokeilla mut en tajua miten Lenni voi sinne nukahtaa, no olinhan siel rullalla Linonkin kans, niin kai sillain samanlailla taas häkkiin ahtaudutaan :)
Tavoittelen et menis vuoden ikäisenä yhdellä syötöllä per yö..toiveajattelua kai, kohti sitä kuiteski.

S