9.12.2012

Vesipullo vai happipullo



8.12
Lino sai tänään joulukalenterista kuminauhan ja solmittiin se heijastinnauhaan minkä saa nyt vyötärölle ja selkäpuolelle voi pujottaa happipullot.

Kypärä päähän ja kun kuivunut kaivo on tulessa sinne pitää laskeutua koiran hihnulla missä toisessa päässä on klipsu mikä tais olla ensimmäisessä kalenterin luukussa. Toisen pään kiinnittää housujen resoriin.

Aamusin tulee pikkupanik kun herää ja ei olekaan muistanut täyttää kalenterin luukkua. Äkkiä sinne aina jotain käytännöllistä keksii pastillin kaveriksi.

Lino päivystää ja leikkii hälytystä aamusta iltaan ja jo viikkoja ellei kuukausia nää palomiesleikit kestäneet..siis oikeen ihmettelen miten kiinnostaakin noin paljon. Mieletön palomies. Oppinut hienoja taitoja palomi

Lumityöt aamupäivällä, päikkäreiden jälkeen joulumessuille ja kummitytön luo leikkimään ja Treen plikkoja morjestamaan. Sisko toi illal mun kaikkia ihania vaatteita ja paljon omiaankin ja voi kun tuntuu et olis shoppailemassa käynyt. Ollaan Sennin kans nyt aikalailla samankokoisia vaikkakin eri mallisia mut vaatteet sopii kivasti.

Huomenna tonttujenyö ja Maisanderin synttärikaffet. Aamu ja päivä siis vaan oleillaan kotona ja toivotaan et iskän pilli ei sois koko päivää. Yksin aamusta iltaan lasten kans koko viikkoa ei oo hauskaa. Sitä kaipaa pieniä hetkiä kuten vaik koirien kusetus 5min ja lehden selailu ihan itekseen tai suihkuun pääseminen. Joten kunnioitan täydellä sydämelläni yksinhuoltajia, vitsit mitä selviytyjiä!

S