22.12.2012

Martilla ja Maijalla




Martilla ja Maijalla on purjevene, Esa muokkas ja tulosti isoveljensä ottamista kuvista upeet canvastaulut. Kuvat on muutettu mustavalkoisiksi mutta kaivettu esiin ruskean sävyt sekä hieman merensinistä. Nää liitteenä olevat kuvat napattu nopeesti työpöydältä, livenä nää taulut mahtavat, näkyy tuo meren ja purjeveneen kauneus ja voima!

Ei oltu veneel tänään vaan Sääksmäellä heidän kotonaan perinteisesti koko Esan äidin puolen suku koolla. Ihanaa ruokaa ja Lino onnessaan leikki Anette 11, Julia 5 ja Nella 2 ja Jonin 14, meni leikit niin yksiin pikkuserkusten kesken!

Ruokana graavilohta, salaattia, silakoita, perunaa, porkkanaa, ruusukaalia, naudan sisäfilettä ja perunaporkkana muusia jne.. Oli ihan tajuttoman hyvää ja en oo aikoihin syöny noin paljoo lihaa! : )

Asiasta talliin ja futureen..
Mulla ihania visioita meidän autotallille tulevaisuuteen ja hullulta tuntuu miksen oo aiemmin niitä tajunnu. Ei kai me siel autoo ruveta pitämään vaan ehkä työtiloja, kotikirppistä, pojille sit täysikäisenä oma loossi, olis mieletön kun oon miettiny aina kun meil ei pojille välttis omii huoneita niin rakentais jonkun kesäaitan sit pihaan missä vois asustella jos rauhaa kaipaa ja tossahan jo pihas on asuinkelvollinen talli. Onhan se viel kesken ja haetaankin sille jatkoaikaa lopputarkastukseen, villat viel puuttuu. Ja poikien huonetarpeisiin on viel reilusti yli 10vuotta aikaa, mut oonhan mä jo miettiny et miten sit mahdutaan ja voidaanhan me muuttaa espen kaa tv huoneeseen muutamaks vuodeks jos pakko olla omat huoneet..tälläsiä sitä jo miettii joskus, mut on ihanaa mihin tähdätä ja kun ajattelee kovasti jotain niin sillain tuppaa asiat järjestymään. : )

S