7.12.2012

Nelikko

Koko päivä vietettiin tänään Tampereen pikkupoikien synttäreillä. Eetu on jo täyttänyt 3v ja Juuso täyttää ens viikol 1vuotta! Päivä meni niin nopeaan ja eihän siinä äidit ehdi edes paljonkaan sanoja vaihtamaan. Kaks lasta neljästä oli välillä unilla ja ehdittiin silloin laittaan ruokaa ja kahvittelemaan.

Ikävä onnettomuus ysitiellä ja paluumatka kotio kesti houkan kauemmin. Enkelit oli matkustajilla matkassa, hengissä kaikki vaikka autot oli hurjasti kasassa ja toinen vasten kalliota.

Eilen ja tänään on ollut energiaa ja vaik on menoa ollu niin kotiakin on jaksanut huolehtia kuntoon, viime yönä oli vain kolme syöttöä välillä 00.30- 08.15. Mahtavat yöunet siis! Näitä lisää! Olo on ollut viimeiset viis vuotta sekava kaikista tapahtumista ja väsymyksestä ja riittämättömyydestä. Kaiken tän viiden vuoden jälkeen olo tuntuu tasapainoisimmalta kuin koskaan.

Tiedän että suunta tästäkin on viel ylöspäin ja fiilis mieletön kun pojat kasvaa ja arki taas helpottuu kuukausikuukaudelta. Valvomista ihmeesti kestää kuukausitolkulla mut on niin upeaa päästä sieltä pikkuhiljaa pois. Ihmisten arvostelut saamattomuudesta satuttaa vaik itse tekee jatkuvasti kaikkensa ja välillä paljon enemmän mihin olis edes energiaa. Ihmiset osoittaa energiansa itselleen tärkeisiin asioihin eikä siksi kenenkään muun asioita tarvitse ymmärtääkään, ei tuomita vaan kannustakaamme siis vain niin ystäviä, läheisiä ja lapsiakin.

Pidän tärkeänä panostusta lasten kans leikkimisiin, askarteluihin ja jatkuvaan läheisyyteen. Sit aikuisena niitä on kivempi muistella kuin arkisia mielestäni muita turhuuksia. Vauva-aika on ollut kummastakin hyvin rankka mut vitsit miten hieno fiilis et viel järjissään ja useita kokemuksia rikkaampana. Opettavaisin koulu ikinä! On vaan nyt niin hyvä ja voimakas fiilis..mä pystyn täs elämäs ihan mihin vaan upeaan ja ihmeelliseen!!

S