17.12.2012

Pojilla tulet persuksissa

Olis pitäny videokameran kuvata tätä kaikkee hulluutta viimeisen reilun tunnin ajan. Mentiin porukalla nukkumaan vartin yli yks ja Lino pyysi et äiti ja Lenniki nukkuis Linon kans. Hyvin näytti alkavan. Lino nalle kainalossa omassa peitosta tekemässä pesässään ja Lenni syömässä. Lenni se ponkasi pystyyn syötyään ja touhuili sängyssä mitä ny keksikin..kiipes sängynpäätyä vasten, heilutteli sen takana olevaa vielä asentamatonta peiliä. Meni puol tuntia ja otin Lennin uudelleen syömään josko nukahdettais ny koko porukka.

Lino nätisti yritti nukahtaa.. Lenni ei, taas nousi pystyyn mönkimään. Sit Linollakin herpaantu tää nukahtamisen yrittäminen..kai ny kun pikkuveikka mönkii päällä. Lino rupes laittaan hatuksi housujaan Lennin päähän..ollaan hiekkarannalla ja hattu pitää olla päässä ja sit hekotettiin koko sakki ja Lenni otti hatun pois. Lino rupes rakentamaan majaa peitoista sängyn päätyä vasten ja kutsu Lennin aina kylään. Mä makasin ja nauroin noiden leikeille. No sit kolmas yritys ja Lenni syömään kun jo oli ihan väsynyttä itkua välillä. Söi joo ja mahdollisuus olis kai ollu nukahtaa mut pojat sai katse kontaktin ja siitä se hassuttelu alkoi. Linolla oli nyt päässää omat housunsa ja esitti lauluesityksiä ja pomppi ympäri makuuhuonetta josta pikkuhiljaa kohti muuta kämppää.. Lenni seuras hetken mun luota tätä toimintaa minkä jälkeen jo kipus sängystä alas ja Linon perään lujaa kontaten. Sit alkoi hassuttelu eteiskäytävällä..mä toisis rappusis seurasin kun Lino juoksi ja Lenni konttas meidän väliä vauhdilla nauraen. Ja tää hullutus senkun jatkuu vaik hienosti pojat leikkivät yhdessä ja ei tätä voi kuvailla sanoin, saa ite nauraa maha kippurassa niiden juttuja.

Nyt ovat hyvin rauhallisia ja Lino lukee Lennille kirjaa. Josko kohta uus yritys..eihän siitä ekasta ookaan ku kohta jo kaks tuntia. Mut nyt mennään nukkumaan eri huoneisiin niin josko malttavat. : )

S