16.12.2012

Nenäliina

Tässä niistelen isoon harsoon..joskus ihmettelin vaarin nenäliinoja mut tää toimii todellakin paljon paremmin kun paperiset. Nenä kuin hana..alkoi viime yönä kuten Lennin oksentaminen joka tänään jatkui koko päivän ja ilta menikin pojan vaippaa vaihtaessa. Virkeä on ja leikkii vaik mikään ei oo pysyny sisällä tai pakkohan siel jotain on olla kun on niin energinen. On melkoista hoitaa kipeää lasta itse aivan sänkypotilaana mut empä oo paikallani osannu pysyä vaan pessy lattioita ja lakanoita ja lukuisia vaatteita mitä täs viime yön ja tän päivän aikana on kulunu..

Hienoa on se että huomenna ei ole jouluaatto vaan vasta viikon päästä. Tänään oli tarkoitus lähteä mökkeilemään mutta sinne suunta sitten kun tilanne on sopivampi.

Lenni ei oo nukkunu yhtään enempää kuin terveenäkään ja täs vierelläni kukkuu ja mönkii ja klo jo 22.30! Mä niistä koko ajan..huomenna tää on sit ohi eiks niin!

Pikkujouluis oli niin hauskaa eilen, hyvä meininki! : ) tosin poikien luona jo 20.30 mut ehtihän sitäkin ennen jo nauraan vaik kuin monta kertaa!

S