30.12.2012

Meininkiä

Näinä pyhinä on valtavasti menoo ja ohjelmaa..ei tuu pysähdyttyä jotta sais kirjoittaa tekstaria tänne. Tänään automatkoillakin mennessä meikkasin ja navigoin ja paluumatkalla etsin V alkuisia almanakan ulkopuolisia nimiä ihan mielenkiinnosta ystävälle ja vastailin viesteihin. Siis ja Esa oli kuskina, etten mä tätä kaikkee tee ajaessa.

Käytiin Lennin kaa loppuviikosta lääkäris, silmätulehdus ja korvatulehdus ja kun olin jo myöntymässä vasten tahtoani antibiotteihin sille niin pelastava enkeli Kirsi lähetti Treeltä tekstarin et samaisena päivänä olis aika hänelle vapaana ja niin mä poistuin apteekin jonosta ja starttasin kotiin pakkaamaan Tampereen tavaroita. Anne oli meidän mukana ja Sennikin nähtiin. Käytiin aleilla ja löysin ihanan ensimmäisen peak performance vaatteeni : )

Saatiin homeopaattiset antibiotit joita siis myydän esim Saksassa ihan apteekeissa ja muutenkin muualla Euroopassa vältetään antamasta lapsille antibiottei ja hoidetaan aina ensin luonnonmukaisin keinoin ja ei tää mulle mitään uutta oo, mut tääl Suomes paineet on kovat ympärillä ja pidetään hörhönä kun ajattelee oikeesti lapsen parasta eikä syötä sille lääkkeitä joissa on paljon haittavaikutuksia. Mä niin toivon et jokainen kokeilee aina ensin jotain muuta kuin rajuinta mahdollista kropalle. Antibiotit tuhoaa hyviä suolistobakteereja ja altistaa näin aina uusille sairauksille..siis vastustuskyky alenee ja siks vähintäänkin maitohappoi on käytettävä kuurien yhteydes.

Lennillä on supot niin bakteereja vastaan kuin virustakin ja niitä vuorotellen tilanne huomioiden, siis aluksi tiheämmin ja sit ylläpito annosta. Perjantaina aloitettiin ja nyt on poika tänään suht terve ja nukkui ekan yön suppojen antamisesta jo tosi hyvin ja niissä ei mitään haittavaikutuksia vaan auttaa ja vahvistaa kehoa itseään torjumaan ja poistamaan viruksen ja bakteerit. Ei siis vain poista oiretta vaan pyrkii kokonaisvaltaiseen vahvistamiseen jolloin oire poistuu.

En mä osaa oikeita termejä mut maalaisjärjellä aateltuna se menee noin. Kirsi hoiti Lennin ja Linon vyöhyketerapialla ja senkin jo pitäisi parantaa mutta jos kehossa ei ole tarpeeksi antioksidantti varastoja ja muita rakennusaineita niin pelkkä hoito ei riitä. Ravinto ja vesi on tänäpäivänä niin köyhää ettei siitä saada enää tarvittavia ja välttämättömiä mineraaleja ja hivenaineita.

Huomenna haetaan omega kolmosta lisää, meil kova tankkaus päällä ja merisuolaa menee monta teelusikallista päiväs. Iskän mökiltä otin kaivovedet mukaan. Kyl näillä eväin pojat paranee ja marjoja ja pakuria ja inkiväärihunajaa jne... Ituja, avokadoja, hedelmiä, parsakaalia, yrttejä ja oliiviöljyä, lapsille yrttei voin tai öljyn joukossa ruoassa tai leivällä.

Paluuta tähän sinisilmäiseen auktoriteettimaailmaan ei enää oo. Avaa silmät ja ajattele oikeasti mikä on itsellesit ja lapsillesi parasta, pidemmällä aikavälillä järkevää toimintaa, eikä hetken helpotus tai helpoin tie vaan kyseenalaista, maalaisjärjen käyttöä, ajatuksia et miten ennen oli asiat, minkälaista vesi ja maaperä ja lääkkeet oli ennen..mitä ne on nyt. Minkälaisia oli lääkärit ennen, pyytääkö nykylääkäri ilmoittelemaan tekstarilla et miten vointi parani, onko oikeesti huolissaan vai onks tää kaikki tehostettua toimintaa missä ei oo enää päätä eikä häntää.

Yleensä en kirjoita näin vahvasti mun ajatuksia enkä nytkään halua pahoittaa kenenkään mieltä, haluan vaan kannustaa kaikkia hyvinvointiin. Tällaisia ajatuksia tänään : )

S