8.7.2013

Kesää kotosal

Aina sinne Lylyn laiturille on ikävä tälläisinä päivinä, mut ei ollu hassumpaa olla himassakaan. Nuo kuvat on iltaretkeltä kirkkolahden uimarannalle, rantahietikkoon ei enää aurinko paistanut mut koko muu Onninpolku oli niin kauneimmillaan ja kylpi auringon säteissä. Ilta-aurinko paistaa tänne vastarannalle omaan kotiin. Upee päivä!
Oltiin huoltolenkillä, hölkkää, kävelyy, soutua, karhun jahtausta, roikkumista..kaikkee lasten ehdoilla ja paluumatkalla Lino ja Anne pitkospuilla.

Puhelimeni täynnä taas ihania kuvia Annelta kun ne kaappasin, hehkutan edelleen whatsappia vaik onhan se jo ollu koht vuoden käytössä.

Nauroin äsken ääneen kun meil sellanen chattiketju ja laitoin sinne et aurinkovarjoo tänään asennettiin ja kuvaa siitä ja muista tapahtumista..
Sain kommenttii
-komee varjo
-Lenni se mahtava tyyppi

ja olin ennen tota vikaa kommentii vastannu
-ollu autotallis koko kesän
: D

Lino nukku päikkärit tänään ja mä nukuin aamupäiväl Lennin kaa, ihanaa ja rauhallista. Aamu aloitettiin avaamal ovi aamuaurinkoon, lautasellinen mansikoita ja omenalohkoja naposteltiin portailla, puuroo sit hetken kuluttuu ja iltapäivällä uusia perunoita runsaan tillin kera sekä lohta ja sokeriherneen palkoja pannulta. Vihersmoothiet päivälliseks ja sitä ennen paljon kakkua, syötiin eilisii Espen nimpparikakkui, Jimin ristiäiskakkuu, muffinsei. Mä söin suklaakaurakeksei viel illalkin, mieletön herkuttelupäivä.
Iltapalaks paahdettiin Uotilan kauraleipää ja sitä kera nokkosvoin, juuston ja suolakurkkujen. Lenni ihan himona suolakurkkuihin. Makuelämyksiä, ihanaa kun on aikaa valmistaa tälläisenä vapaapäivänä kaikkee ja herkutellakin.

Arki alkaa, ny unille.

Toivottavasti lämpöset kelit viel jatkuis tai tulis takas viikonlopuks taas. Ihanaa ja pyykitki kuivaa nopiaa.

S