17.7.2013

Lylyn kuvia

Me oltiin mökillä ainoastaan la-su ja miten ehdittiinkin kaikkee vaikkei edes yritetty..oli ihan huikee fiilis kaikesta ja kokoajan, joskus kun ei oo jaksanu edes mennä saunaan niin nyt tuntu olevan energiaa jopa lenkkiin.

Kokeilin uida eilen illal Teerijärvellä..hyr ei pystyny..mökillä olis voinu uida vaik kuinka kauan. Toivottavasti kesäkelit palaavat pian! Tänään oli muuten helkkarin kylmä keli heinäkuuksi.

Mua ei väsytä, ulkona on pimeää, jollain tavoin haikeaa ja ikävä valoisia öitä, toisaalta pimenevät illat luo tunnelmaa.

Meil hääpäivä viikon päästä. Ollaan oltu 24.7 yhdessä 11 vuotta ja 3.hääpäivä. Ja menee paremmin kun koskaan aiemmin : ))

Lapset tuoneet niin paljon uusia ulottuvuuksia ja tahtoa tehdä yhä lujemmin töitä suhteen eteen. Tuleehan sitä paljon enemmän puhuttua nykyään kaikkee kun ennen ja vietettyä aikaa yhdes perheenä, ennen kummallakin oli niin omat menot, vaik kahdenkeskinen aika onkin ollut kortilla viimevuosina, niin silti saa järjesteltyä yllättävänkin helposti. Välillä arki-iltoihin toivois enemmän kuulumisten vaihtoa, varsinkin kun pojat menee nukkumaan samaan aikaan isänsä kans. Mut näillä mennään ja hyvältä vaikuttaa, yhteisiä unelmia jo tulevaisuuteen ja niitä kohden sekä lasten kehitystä seuraten.

S