5.7.2013

Korssii korssin perää

Festikuva again. Korsin kullitettui kenkii vierivieren.

Lähdettiin iltapäivällä äiten, lasten ja muorin kera Treelle. Muori oli menossa tapaamaan ystäväänsä Nokian Eilaa koskariin ja loppu porukkaa oltiin matkalla Kirsille eli vyöhyketerapeutillemme ym.., kutsun häntä usein myös luontaislääkäriksi, tietoo on ja sitä tulee niin apljon kun ehtii vastaanottamaan. Kaikki alkoi viimesyksyisestä hänen luennostaan.

Kirsi on saanut oppinsa lääkäreiltä ja itseoppinut lukuisilta kursseilta ja kirjallisuudesta kokonaisvaltaista terveyttä ja ihmisen elintoimintoja, sisäelimien toimintaa ja ravintoaineiden välttämättömyyttä kehon toiminnalle. Häneltä ilmestyy kirja vielä tämän vuoden puolella ja kirja on menossa lääkäri ja neuvola tasolle hahmottamaan kehon toimintoja, täs yhteiskunnassa kun maalaisjärki on välillä aivan kadoksissa ja mennään rahan perässä.

Tapasimme Kirsin ensikertaa viime syksynä ja nyt koko perheemme on hänen asiakkainaan, tosin uusia asiakkaita ei yleensä ota, lapsia ottaa ja me Esan kanssa päästy lasten kautta hoidettaviksi. Kirsi jopa lupasi minulle etten tule kärsimään migreenistä enään ikinä jos noudatan hänen ohjeitaan ja kaivoi migreenin pois jalkapohjastani eli aktivoimalla maksan ja munuaisten toimintaa. Migreeni kun on kuona-ainetta kehossa, niinkuin kaikki muutkin sairaudet.

Lasten takia sinne hoidettavaksi mentiin, (käytin Linoa hänen kollegallaan Ari Hautamäellä kolme vuotta sitten jolloin luovuimme lisäaineiden, munuaisia tukkivien ruokien ja mikron käytöstä ym..) Ja nyt Kirsillä Lenniltä on mm. puhdistettu maksasta rokotuksien haittavaikutuksia, hoidettu ihottumaa ja Linolla aktivoitu munuaisten toimintaa ja täten saatu ummetusvaivat loppumaan ja suoli toimimaan ja korvatulehdukset katoamaan.

Paras asia minkä olemme Kirsin kautta saaneet elämäämme on maailman laadukkain kalaöljy. Kirsi kollegoineen on tutkineet, testanneet ja etsineet 26vuoden ajan kalaöljyjä ja tää BalanceOil on puhtain, härskiintymätön, hapettumaton (oikeassa suhteessa oliiviöljyä) ja erittäin imeytyväinen elimistöön jolloin kahden kuukauden käytöllä saadaan keho vakavastakin tulehdustilasta tai kierteestä terveeksi. Tarvittaessa lähtöpakettiin saa testit mukaan ja ovatkin tarpeellisia ihmisille joille pitää todistaa kehon tulehdustila paperilla.

Pohjustuksena, että jos elimistössä on tarpeeksi omega 3 suhteessa omega 6, ei tällöin ole tulehduksia eikä suurinpaa osaa sairauksista. Balance Oil oli hyllytavarana viel viime kesänä, mutta syksyllä siirtyi verkostomarkkinointikanavaan zinzinolle ja siks en oo sitä kenellekään kaupannu tyrkyttämällä mut nyt on meil puolenvuoden käyttö takana ja takaan et täs perhees ei korvatulehduksii ym..enää oo, aivot toimii, maksalle parhaimpia itsehoitokeinoja jne. Vuodeks sitoutuu ostamaan jos lähtee asiakkaaks mut ei sen enempää. 46,50e/kk on meidän perheen kulut. Aikuiset 1rkl ja lapset 1tl, 1-2xpväs. Esim tankkasin kaks viikkoo öljyy 3xpvä ennen hammasleikkausta jotta tasot kohdillaan ja tulehdusta ei synny.

Rasvahappojen tärkeys yhdessä laadukkaan veden, natriumin, kaliumin, jodin ja magnesiumin kanssa on elämän suola. Tää paketti kuntoon niin terveys jo hyvällä pohjalla. Tuohon viel lisää aminohapot 22kpl eli proteiinit tärkeimpänä lisäravinteena arginiini sekä antioksidantit eli vitamiinit tärkeimpinä cee ja dee niin johan hymyillyttää.

(mul hänen kirjoittamansa nelisivuinen tiukka paketti spostis jossain, sain syksyl, voin laittaa eteenpäin jos tarvetta ja kiinnostusta.. kirjas samoi tietoi mut satasivuisena)
jokisininen@gmail.com

Vettä 3-5 litraa päiväs laadukkaan suolan kera jotta imeytyy ja kossua 1-6rkl aamuin illoin niin pysyy maksa ja munuaiset puhtaampana. Ja joskus voi ottaa enemmänkin kossua, krapulaakaan ei enää tuu kun elimet on puhtaat kuonasta.
Muut alkoholituotteet ei niin puhtaita ja lääkkeellisiä.

Niin ja nyt siihen miks kirjotin alkujaan. Linolla ollu välillä (parin vuoden ajan) polvi tosi kipeä ja tänään olikin sattumalta kun mentiin Kirsille ja hän totesi et luut/nivelet on sijoiltaan ja kevyellä venytyksellä tai ravistuksella pitäis mennä takas paikoilleen. Löysät nivelet siis ja hyvin yleistä et kipuilee kun ei jänteet pysy lapsen kasvun tahdissa. Linolla petti jalka aina kun yritti seisoa ja tälläisinä päivinä kannan sen sängystä keittiöön ja vessaan ja mihin millonkin tarve. Rattais pystyy kulkeen seisomalaudalla tukemalla itsensä mutta vapaasti seisomal ei voi olla saati kävellä.

Shoppailtiin pikareissu Lindexillä, housuja pojille kun reikii vanhat täynnä ja sieltä autolla Hervantaan Tuula-mummun luo. Suklaakakkua, suklaakeksejä kolmee sorttia, suklaaholistin unelma : ) omenoita oli kipollinen ja tasotin niillä vähän sitä suklaakuormaa minkä sisuksiini ahdoin.

Sielläkin Lino liikkui ryömien tai kontaten, aika raasu kun ei pissalle edes pääse ilman apua. Lähtiessämme poikettiin leikkipuistoon ja siel Lino yritti kovasti laskee liukumäkee konkaten ja keinussa sit otin sen jaloist kii ja tuli hyvää venytystä kun anto jaloist vauhtia. Kai se klikkas kun pääs paremmin liikkumaan vaikkei ny viel normaalikaan mut iltaa kohden parempi. Nyt jälkikäteen vaan tajuaa et kuin usein oon kantanu Linoo himas aamuisin kankeuttaan kun valittaa et ei pääse käveleen ja oikeesti tänäänkin kun yritti niin löysi itsensä maasta istumasta. Kalaöljyy ny aamuin illoin pojalle et ei kehity mitään tulehdusta esim reumaa vaivasta..sitähän meil suvussa enemmänkin. Huolettaa mut toivon et hu jo parempi taas..yleensä kestäny päivän-pari kerrallaan. Ihmeellistä oli kaupungis kun ei juossu ympäriinsä vaan paikallaan kökötti, outoa ja toinen on silti niin reipas!

Lähtiessämme Tampereelta Lino muisti viel kysyä et milläs Muori pääsee kotio ja ei voi kun hymyillen kertoo et Sennin kyydillä pääsi jo takaisin Vaarin luo. Lino kertoi kuin jo 'kova ikävä isiä ja äiti auta sit kertoon kaik mitä tänään tehty...mummeli! -onks sun ikävä jo Pepeä, missäs Roope on?'
Jätkä on niin huolehtivainen että itseäni hämmentää välillä.

Masi se pelkää kärpäsiä ja karkas tänään oven raosta mummelin auton lattialle, voi Kaama!

En jaksa oikolukee, ny unta, ehdin nukkuu 6h, älkee käsittäkö väärin, kysykää jos jää kaiveleen joku, tää teksti niin vaan hetkellisii ajatuksia ilman häntää niinkun aina..tekstii tulee niin nopeaan kun sormet kykenee näpyttää.

S