5.7.2013

Pallopäät

Pallokuvioiset rusetit pääs, festikuva.

Nyt oli jostain energiaa, sain äsken just tehtyy monta hommaa mihin ei oo innostusta aiemmin liienny. Mun yrttiruukkuihin iski joku sieni ja rumina käppyrinä tos sojottaneet, nyt ruukut tyhjinä odottamassa uusia kasveja.
Vessan laatikot ja tasot räjähtelee, Lenni hoitaa päivittäin hommansa ja vetää tavarat pihalle laatikoista, tosin nyt osaa laittaa ne jo takaisinkin paikoilleen mut kaik lasipullot ja terävät kuten pinsetit ja kynsisakset on pidettävä ylätasoilla ja sain järkkäiltyy vessaa, ihanan siistiä ny siinä pienessä kopissa, pöntönkin jynssäsin. Pyykit sain järjesteltyä ja tää kaik tunnis paris kun en menny koneelle vaik hommii olis koneellakin.

Meil ollu haastava viikko lastenhoidon suhteen ja oon ollukin töissä vain muutamaa tuntia fyysisesti paikalla ja eilenkin Lennin kans ja kun lapset nukku samaan aikaan päikkärit niin sain keskittyy töihin, puhelimeen ei aina uskalla vastata jos tilanne päällä mut yleensä onnistuu ja tähän aikaan vuodesta se soi aika paljon. Tänään sain olla töis puoli päivää ja juma mitä tehopäivii ollukin kun melkosel vauhdil tekee hommat et ehtii ja aina jää vähempitärkeet seuraavaan päivään, tehostettua siis, ei pöllömpi tapa tämäkään. Sit sillä samalla draivilla himaan häsään lisää hommia.

Taidan kirjoittaa oman stoorin lapsista seuraavaan viestiin.

Muistakaa hyvät ihmiset juoda 3-4litraa suolavettä päivässä!
Magnesiumtankkausta, suolarakeita kielen alle ja kahvia vähemmälle ja energiaa riittää.

S