11.7.2013

Torstai osa 4

Puheripuli! Luetaan iltasin Lennin kaa eläinkirjoja ja tänään toisti perässäni i i ha ha haa, kot kot, määmää, öh öh ja vaak vaak. Hauhau on tullutkin jo pitkään ja tarkoittanut kaikkia muitakin eläimiä tai hamoja joilla silmät.

Saatiin taas kassillinen vaihtarileluja ystävien luota ja se autotalli mis eriväriset luukut, siis omansa poliisille, paloautolle ja ambulille..ihan samis kun Ropocar Poli ohjelmas mikä on tän hetken suosikkiohjelma Linon mielest. Kiinaa tai Japanii ne on, mut poikaa ei haittaa. Miten sattukin et kassis just teemaan sopiva ja mielikuvitus hoitaa loput.

Autoista tulee kädet ja jalat aina hälytystehtävillä ja tätä on leikitty himas paljon, tänään mummeli oli ambulanssi Emba ja Lino eli paloauto Roy joka huolsi Emban..pesi ja vahas ja sit menivät ympäri pihaa hälytyksillä tai jotain sinnepäin. Toivotaan et tulee pian Suomeen ohjelma, huippuhyvä. Linon youtube löytö muutama kk sitten. Samasta kassista löyty uusia eläinkirjojakin ja niiden innoittamana tuli rutkasti uusia sanoja Lenniltä tänään.

Kirjotinko tänne jo tuttijuttui..osa 5viel..apua :)

S