6.7.2013

Lämmin sade

Tää kuva tuli Maiskil jo aamul whatsappiin :) ..niin ja whatsappissa jaetut kuvat ja videot tallentuvat automaattisesti galleriaan, joten kuvii löytyy, kaikkien toisten kuvii :)

Huppari pääl tääl viltin alla kökötän, pisaroita, pilkkuja pitkin pinkkiä puseroo, sataa lämpöisesti ja mä levittelin astioita vastaanottamaan sateen talteen, ruokaa kukille, tosin nostelin kaik ruukutkin sateeseen ja toivon et ne kukat herää elivoimaisina henkiin kuivan kauden jälkeen, vähän unohtunu hoitaa.

Terassilla on 19°, sade rauhoittaa mut koliseva ränni jo pitää meteliä liikaa. Tää valvominen, yökukkuminen, kekkulointi yön yksinäisyydessä on mun pahe, niinkun kynsien syöminen ja suklaa ym herkutkin. Tähän valvomiseen ei oo auttanu et herään puolvuotta putkeen aamu kuudeltseiskalt, sit nukun viel vähemmän, illal/yöl ei väsytä tai en osaa mennä sänkyyn mukamas tuhlaamaan hyvää aikaa jos ei silmät paina tarpeeks ja päiväl ne painaakin mut illan tulles ei enää. Puoliyö on takaraja ja kiirehän täs tulee jos siihen pyrkis.

Olin kuulevinani et äite sano et lapset ei nukkunu siis Lino ollenkaan ja Lenni vaan yhdet päikkärit ja virtaa niil riitti yli kymmeneen. Tänään ovat leikkineet hienosti yhdessä ja paljon, käkättävät, painivat, nostelivat paitojaan nauraen ja napojaan osoittelivat. Aivan ihania kimpassa joskin huutavat ja riitelevätkin paljon niin ja kiljuvat vuorotellen, kirkuvat..se se parempi sana.

Niin ja noit ravintojuttui innostuin eilen kirjoomaan kun taas huomas et mummullekin oli lääkäri määränny Kaliumia ja ei se halpa purkki ollu ja kun sen sais imeytyyn parhaiten siitä jozo merisuolasta mist poistettu natriumii..harmaa loota, just sil pestään hampaitakin aamusin, max kymmenesosa toi suolaloota niiden pillereiden hinnasta. Turvotukset kaliumin puutetta, kalium tuo ulos kaiken kun natrium vie sisään. Niin ja hienoo oli et mummun lääkäri määränny ripottelemaan suolaa viel ruokien päällekin et saa varmasti tarpeeks, kokenut eläkkeelle jäävä lääkäri, ihana.

Okei mut ehkä viisain nukkumaan nyt, Espel alkoi loma ja kaunis asia tänään vaik sekin varmaan väsyny työviikostaan niin otti lapset ja laitto mul makkarin oven kii ja nukuin tunnin koiranunta, oli tehny ruokaa ja syöttäny lapset ja mä ihan äimänä kun nousin ylös. Kiiitoos! Ei voi muuta sanoo :)

S