11.7.2013

Torstai osa 5 tuttiii

No jopas ny on asiaa..kopsaan tähän viestin whatsappista

Ollaan oltu ny reilu vrk ilman tuttia ja tehtiin eilen ja tänään semmonen homma Linon kaa et leikattiin tuteista ne kumiosat pois eli ne ite tutit on tallessa mut niitä ei voi syödä enää (raakaa puuhaa) mut Lino innoissaan vei ne kumiosat pikkulinnuille linnunpönttöjen alle. Taidan illal käydä hakemas ja laittaa jonkun vastalahjan linnuilta Linolle : )

juu, näin tehtiin ja kävin just äsken viemässä tutin osien tilalle minigrip pusseissa purukumit, joten Lino voi heti aamusta käydä kurkkaamassa et onks tutit kelvaanu pikkulinnuille. Tää tutittomuus lähti sopivasti siitä kun Lennille puhkes nyt 4kpl poskihampaita samaan syssyyn ja ei tuttia huolinut. Lino taasen välillä syö Lennin tuttei salaa ja jemmaa niitä tyynynsä alle joten nyt oli vihellettävä peli poikki.

Lenni tykkää pyöritellä käsissään tutteja ja siitä tää idea olikin et ei tarvii poistaa koko turvallista lempiesinettä vaan rajoittaa sen syöminen. On mul rinnat aika hellinä, mä oon nyt iltasin se tutti mut eiköhän tämäkin tästä, kaik asiat kun menee itestään eteenpäin. Päiväunille poikia ei tahdo saada ilman tutteja mut kesällä on energiaa vähän kokeilla kaikkee. Linolta kun sillon tutit lakkautettiin niin ei nukkunu kuukauteen päiväunia ja oli yks kiukkupussi joten väsyneenä kaikesta tapahtuneesta me joustettiin et saa päiväunille mennes tutin mut illal ei koskaan. Katotaan miten tän kertainen projekti tässä etenee.

S