11.7.2013

Torstai osa 2

Käytiin töissä iltapäivällä poikien kanssa ja sillävälin isi teki lihapullia. Lenni oli todella kiinni mussa kuhmunsa jäljiltä ja kai ny pää oli kipiä. Katseltiin traktoreita, dumpperia ja pyöräkoneita, Lenni se osoitteli niitä kovasti selittäen.

Tein lehtikaali, pinaatti, mungpapu, juusto, oliiviöljy, suola salaattia ja pari lihapullaa niiden kera, jälkkäriks sitä ben&jerrys jädee, ne niin hullun hyviä ettei vedä vertoi ykskään muu, se paras mis se toffee keskellä ja suklaan paloja.

Sisulisäkisoihin startattiin kärrytellen, sain itekin samalla lenkkiä. Lino juoksi 60m ja hyppäs pituutta 87cm : ) on niin onnessaan tuol kentällä.

Kotimatkalla kierreltiin lenkkeillen, pojil omenat suussa ja rusinarasiat odotti hetkee et ei jaksais enää rattais olla. Onninpolulla pysähdyttiin eka jumppapuistoon punnertelemaan kaik rivissä. Lenni käveli hienosti puomin päästäpäähän kookeella ja sit seuraava pysähdys sillalla.

Lino juoksi ja äiti karhuna perässä pentunsa kera. Sit Lino nappaa kukan mikä on taikasauva ja sepäs karhua pelottaa ja näin poika turvassa. Karhu kuitenkin nappaa taikasauvan ja taikoo pojan jokskin eläimeksi ja vie luolaansa, sieltä se poika aina karkaa ja taas leikki alusta. Juostaan ja juostaan.

Sillalla Lennikin osallistuu leikkiin ja silta on linna. Välillä pojat unohtaa sulkee portit ja karhu pääsee sisään jahtaamaan. Karhu palaa luolaansa ja taas jahtaa kun pojat härnää. Karhu tykkää roikkua rekissä ja soudella veneellä.

Tää ihan huippu leikki Linon mielestä ja saa siinä itekin juosta eestaas, roikkua ja kuunnella helisevää naurua.

Lenni nukahti syliini terassille vartti sitten. Aurinko paistaa vieläkin ja lämmittää. Mielenkiintoinen päivä takana ja hyvä fiilis lenkistä.

S