29.10.2011

300g edellisten joukkoon...:)

Nappasin kuvan suklaapullan / suklaaneliöiden reseptistä.
Oon syöny noita pienestä pitäen ja reseptiä en oo koskaan omistanu, mutsilla se varmaan päässäki ku aina noita teki meille ku oltii pieniä.

Resepti on nuorimmansiskon poikaystävän, jonka sai kaveriltaan, jätkät kuulemma leipo näitä herkkuja ja nyt J oli rohjennu tehdä omin kätösin näitä siskon syntymäpäivillekin. Ulkonäkö oli just niinku pitääkin eli itsetehdyn näköisiä ja maku loistelias suklaan, sokerin ja kahvin harmonia. Voiskohan reseptin sokerimäärää korvata taikinan osalta hunajalla ja kuorrutuksen osalta intiaanisokeritomulla, onks sellasta? Mikä olis sellasta ku tomusokeri? Hunaja? :) Voiskohan vehnäjauhon osittain korvata kookosjauholla ja ainakin speltvehnäjauholla. Paitsi et sitä sit äkkiä huijais itseään syömään tota enemmän ja enemmän ku ei olis valkosia. Ehkä parempi yks valkosista leivottu pala ku 5 terveellisempää :)

Resepti on hauskasti kirjoitettu ja ehkä paras on toi 300g edellisten sekaan, voi unohtu vaan kirjoittaa. Ja kahvikupeilla tuo mittaus, ihanan selkeää, mut piirakan määrä ja lopputulos riippuu kupin koosta. Se vasta tekeekin siitä hauskan.


Masi vinkuu jalkopäässä, ei mukamas mahdu sänkyyn vaik metri*metri tila sille tossa, mul itel jalat mykkyrällä jotta kaama mahtuu oleileen, koppa sil on mut käy välillä tossa pyörähtääs jalkoja lämmittämässä. Topi nukkuu selälleen meidän välissä ku ihmiset, lino kun tulee väliin niin se mun olkapään korkeudel ja topi mun takapuolen kohdal. Ihania unikavereita kaikki. Nyt sit vaan leipoon!
S