2.10.2011

keittiö

Oon miettiny Linolle lasten keittiön ostoa, mut kummasti se leikki käy tavallises kaapissa ainakin viel ku on vaan onnessaan ja ei osaa tietty vaatiakaan. Ihmeesti sitä oli kaapit väärällään ylimääräistä kauhaa ja astiaa ja purkkia. Seuraava maitopurkki pesuun ja muut tyhjät purnukat hyötykäyttöön. Jätkä oli loistavalla päällä koko päivän vaik ei nukkunu ku ne miniunet autossa ja silti nukahti vasta nyt ysin jälkeen. Just sanoin kaverille eilen et yritän keinoil mil hyvänsä että Lino tulee nukkumaan päiväunia viel seuraavat pari vuotta, mut näinköhän siinä käy. Päiväuni on vaan ihana katkaisija keskellä päivää ja myös oma lepohetki ku valvon yöt niin päiväunet viikonloppuisin tulee enemmän ku tarpeeseen.

Tapasin eilen koskaris siskon lisäks paria ystävää, toisen kans oon tekemisis viikottain mut toinen tulee suomeen ehkä vasta reilun vuoden päästä taas seur kerran, vaik näkee näin harvoin niin iha ku ei olis eros oltukaan, niin kivaa oli taas. Lauantai oli huippupäivä olonkin puolesta, henkinen hauskuus voittaa fyysisen kivun. En voittanu lotos ku 4e ja sil ei pääse viel matkustaan heidän luokseen, siel kaukana asuu nyt sisarukset kummatkin!

Tampereel asuva ystävätär, viikottain tekemisis, on kohtalotoverini kaikessa hyvässä ja pahassa, ymmärrys löytyy siis tilanteeseen kun toiseenkin. Käytiin hänen luonaan kotimatkalla ja pengoin äitiyspakkauksen siel läpi ku oon kahden vaiheilla et tilaanko sen. Ihania vaatteita, haalari oli nätti, en aluks huomannu mut melkolailla oli sinistä, muuten tosi luonnonläheisiä värejä.

Kaikki nukkuu, pitäiskö munkin yrittää, tää rauhallisuus ja oma aika vaan on myös niin kivaa.