17.10.2011

Friendtex kutsut

Iltapäivällä oli ystävä kutsunut kotiinsa Friendtex vaatekutsuille.
Huikeet tarjottavat nimilappuineen :) Osallistuttiin Linon, anopin ja mun äidin kera.

Ihan huippu syysmallisto tälläkertaa, olisin voinu ostaa vaik mitä, kuten ruskeat nahkasaappaat, karvalakk, pikkumusta, neuletakit jne.. Onneks saappais ei ollu kokoja enää ja muistin että oon joskus muutama vuosi sitten roudannu vastaavat halppikset italiasta, ne kelvatkoon.

Mukaan tarttui musta ohut pitkä neuletakki, hopealilaharmaa paitapusero tai sellanen ihana pusero mis napit ja juhlava, mikskä niitä sanotaan mis ei kauluksia, niin hyvän mallinen, menee myös hameen sisään, mahtuu vaan ehkä enää muutaman viikon tällä erää. Huippuhieno beigepohjainen huivi mis isoja mustia kukkeja, menee shaalista tai iha kaulahuivina, niin ja avainripustuskoru, johon laitan avainten sijaan bolabolakorun killuun.

Noi vaatteet löyty rekistä välittömästi mun päälle ja ei enää pois lähtenytkään, tuntu niin omilta. Yllättävin veto oli tilata paskan ruskee löysä pusero resorialaosalla, trendi väri, mut mustaharmaalle ihmiselle melkonen väri, oli niin räikeän ruskea, yleensä pyrin tohon väriin vaan ja ainoastaan asusteissa.

Vaatteista innostuneena siivosin vaatekaappiani sekä kävin läpi Linon vanhat ja vielä isot vaatteet ja jaottelin ne laatikoihin kokojen mukaan jotta on helposti käytettävissä.

Laitoinkohan tänne ku löysin osan Linon vauvavaatteista niitä ihan pienimpiä, mut edelleen on jotain hukassa ja tänään kävin kaikki vaatteet läpi, onneks poika on ollu pienikokoinen niin samat vaatteet menny kaks kautta, shortsit ja t-paidat voi mennä viel kolmannenkin kesän, haalariki menee ny viel mikä viime talvena ja kevääl ostettu välikausihaalari menee tän syksyn ja keväänkin ja sit jo ens vuonna siirtyykin toivottavasti seuraavalle tyypille käyttöön, mikskään ei oo menny käytössä kumpikaan tai oikeestaan mitkään vaatteet.

Vaik ostan paljon vaatetta pyrin aina siihen et ne on ns. ikuisia, jottei oo mitään vuoden juttuja. Eikä ainakaan isommat hankinnat sukupuolirajoitteisia. Itselläni vaatteet 5v juttuja, mut lapset kasvaa hitto vie. Kenkien kans oon ollu hukassa, niitä on saanu olla yhtenään ostamassa ja eri tarkoituksiin, niin nopeaan on jalka pojal kasvanu.

Friendtexille tullut myös lastenvaatemallisto koosta 98cm ylöspäin.
Ihanat kutsut oli ja niin kiva tavata ihmisiä joita näkee harvemmin, hauska ja rento tapa tavata naisia ja hömpöttää ja rentous tulee siitä ku porukka puoltuntia kutsujen alkamisesta alusvaatteisillaan sovittelemas porukalla kolttuja. :)