28.10.2011

pimeä vuodenaika yhtä juhlaa!

Yhtä juhlaa koko viikonloppu! Nyt alkoi juhlistamisviikot. Tänään käytiin Sofian 19v synttäreillä, jotka oikeesti huomenna niinku Annenkin synttärit. Siel oli ite leivottuja suklaaneliöitä ja kärmetorttua kinuskikerma sisuksella. Ihan tajuttoman hyviä leipomuksia, ei kyl kaupan jutut vedä vertoja. Olis tehny mieli ottaa kotiin asti viel, mut liika sokeri on liikaa. Oli kiva kun koko porukka koolla ja kynttilöitä.
Eli Annella iha kohta synttärivuorokausi starttaa kans, tänne vois laittaa juhlapostauksen.
Huomenna on myös ystävämme tyttären ristiäiset, meistä tulee tytön kummeja, ihanaa. Meillä on kaks kummityttöä huomisesta lähtien, odotan jo et päästään hömpöttään niiden kans vaatteita ja koruja ja nukkeja ja prinsessaleikkejä, tietty pääsevät pyöräkoneen kyytiin ja kaivurin jne. mut pikkutyttöjen juttuja sitä itekin välillä kaipaa.
Tiistaina 1.11 Lino täyttää 2vuotta, juhlimme sitä ihan ministi jo nyt sunnuntaina, sit luultavasti uimahallin merkeissä tiistaina ja viikon päästä lauantaina kekkerit läheisten ja ystävien ja kurpitsojen kera. Pienimuotoiset nekin, oon siinä kunnossa ny etten jaksa järjestää, mut onneks esa innoissaan jo kaivertanu kurpitsaa :)
Lino ei oikeen ymmärrä viel et mikä synttäri on, sanoo vaan että Lino on iso poika ei tippupoika. Tykkää vaan varmasti siitä että saa ihmisiltä huomioo ja on porukkaa käymässä.
Ens viikolla on myös firman pikkujoulut perjantaina, meil ku sesonkiduunia niin kesäjuhlat on ne merkittävämmät kekkerit, mut näin ku ajoissa pikkujoulut järjestää niin saadaan viel suht hyvin porukkaa koolle. Kartingia, ruokaa ja saunaa, iha perus meininkiä mikä ny äijille sopii. Ei turhaa hienostelua.
Lino pysy hereillä automatkan treelt kotiin vaik oltii himas vast ysin jälkeen, hyvä niin ja nukahtikin kivasti heti iltapalan jälkeen.
Mä nypin pitkästä aikaa kulmakarvat ja kuorin ihoa ku pelkät kosteutukset ei auta niin on kerran kuussa hyvä kuoriakin vaik mua on kuivan ihon omaavana kielletty sitä tekemästä, kosteutus kuulemma kuorii luonnollisesti...
Rasvasin koko kropan ja pesin hiuksetkin pitkästä aikaa, no meni ainakin 4päivää, hyvä välillä likastuttaa niin kestää taas paremmin pidempiä välejä. Tukka helpompi mitä pidempi aika pesusta on, siks nytkin kävin illalla peseen et olis jo huomen helpompi laittaa juhlikuntoon. Puhtaana kun ei pysy aloillaan.
Tää liittyy nyt just seuraavaan asiaan josta teen kohta erillisen tekstin. Kivaa viikonloppua!
S