5.10.2011

ruskiaa vaatetta

Tää on mun toffee/kinuski kokoelma, nää pelastaa asun kun asun. Kuvasta puuttuu siihen sopivat koirien hihnat, nahkaa nekin ja palvelleet jo yli 3v ajan, mun iso nahkanen matkakassi jonka 3 tai 4v sitten ostin Friendtex mallistosta yhdessä samanväristen kenkien kanssa KaunisJoulu tapahtumasta meijeriltä. Ne korkkarinilkkurikengät hienot vielkin, tollaset nahkaset ruskeat tai mustat asusteet ja kengät niin ajattomia. Avokkaita, vöitä ja laukkuja löytyy enemmänkin noissa sävyissä, mut niistä viis ku ei niin kivoja. Niin ja kivoista viel Emu:t tietty kans, lampaantaljasaappaat, ihanat talven pakkasilla, ei varpaita palele vaik karun näköset ja tosi out jo ;)
Siitä päästäänki kuvassa olevaan laukkuun jonka ostin Orikirppikseltä kahdel eurol yli vuos sitten, loju kuukausia mun kaapis kunnes silmä tottui ja tuli päivittäiseen käyttöön niin töihin kun juhlaan. Raita silkkihuivi on lähetyskirpputorilta eurolla, vieroksuin kans aluks, mut käyttöön tuli alkukesästä, eri ruskeansävyt on ärtsy yhdistelmä aina mustaa käyttäneelle mut pukee hyvin kokonaisuutta. Oli mul Habitares beijen jakun ja mustien vaatteiden kans, siistii/stailaa ilmettä kummasti.
Hansikkaat on Agrimarketin ratsutarvike osastolta, Sennille ostin sokkelin saumauspalkkaa ja itelleni tietty kans ku on niin nätit ilman hevosharratustakin. Pantterikuosinen meikkipussi on kauneushoitola Marjasta, palvellu mainiosti entisen Liberopussukan seuraajana.
Edessä olevat on mun uudet kengät, joita sisko mulle jo suositellu monta viikkoa Stadiumilta, vuori aitoa villaa ja hiton hyvät jalassa, korkeampi varsi olis saanu olla ku tykkään enemmän saapasmallisista, mut siskol on ne edellisvuotiset korkeammat ja tehdään tarvittaessa vaihtarit.
Linon kenkiä on ympäri kuvaa, 1v lahjaks sai ystäviltämme vasemmas alakulmas olevat varsitennarit, ne ollu käytös viime kevään ja tän syksyn. Oikeal alakulmas on ystävän pojan vanhat Timberlandit jotka näytti isoilta keväällä ja nyt syksyl olikin pienet, meni ohitse siis. Yläkulmissa on pikkujaloista ostetut kengät, korkeavartisissa villavuori ja ilmeeltään kengät sellaisia että menee tarvittaessa myös tytölle, se ehkä tärkeintä noissa arvokkaimmissa ostoissa, kuten haalarit ja vaunut ym. on kaikki väreiltään musta/harmaa,rusk/beige, jotta ajattomia ja käy kaikille ja helppo hankkiutua sit joskus niistä eroon.
Ajattelen et kenkiin pitää panostaa mut lapsel niiden käyttöikä niin hullun lyhyt et toivois niiden menevän seuraavalkin ja viel myymään eteenpäin kaiken käytön jälkeen.
Itse oon kärsiny pahojen lättäjalkojen aiheuttamista kivuista ja en mielelläni matalapohjaisia tennareita jalassani pidä kauaa. Paljain jaloin tai hyvät kengät jalas, kroppa kiittää. Tää tällainen vaatepostaus ku tää oli joskus mekkomero nimen tausta-ajatuksena, mut en jaksa tälläistä vaatehömpötystä enää niin paljoo ku 5 v sitten :) Arjen pienet askareet ne kaikkein tärkeimmät!