5.10.2011

Limpparin ulkoilukuteet

Poika oli suloinen kaikissa vetimissään ulkona et olis täytyny saada kuva. Se on niin kiltti ku puen sen niin menee kivimuurin päälle aina odottaan ja siinä katselee maisemia, täytyypi siihen kohtaan hommata lämmitin pyllyn alle. Näköyhteys säilyy kun ovi auki ja heitän omat vaatteet niskaan. Linolla oli tänään päällä mm. kaverin lapsen vanha turkoosi minymo takki, popin vihreät housut, jotka löysin viime joulun jälkeis alesta, popin huivi, hilfiger ihanat sukkahousut, jotka makso vaan 8e ja oon opetellu ny pitää pojal sukkiksii ku hoidos välttämättömät, mummin kutoma villapusero, tumput ja villasukat, kengät tilasin alkusyksystä pikkujalat.fi, siel oli kaikki viimetalven popot ales, ihanat kinuskin väriset nahkakengät tarrakiinnityksellä, Bisgaard. Nilkkoja lämmittämässä oli mun äidin tekemät säärystimet ja virkattu tilkkupeitto fleece vuorella oli jalkojen ja vatsan päällä pojan istuessa pyörän penkissä. Nää kaikki rakkaita ja todella käytettyjä vaatteita, mut ei tuu otettua kuvia välttämättä, niin nytpä otin muistoks.
Korvia oli suojaamassa musta stadiumilta ostettu kypärämyssy takin hupun kera, mää mää lammas kypärästä otettiin pehmusteet pois niin mahtuu pipojen ja huppujen päälle. Pyörän istuimessa säämiskäpehmuste, minkä pitäis olla lämmin. Kokonais asuste oli kiva sekamelska väreistä huolimata, jotenkin toi ruskea tasoittaa ja yhdistää kaikki värit, joten keräsin kaikkea kivaa ruskeaa myös samaan kuvaan, tulee myöhemmin.
Nyt jälkiviisaana toi kevyen kevyt hidas pyöräilykään ei ollu fiksua, tässä menny taas ilta siitä toipuessa. Se on vaan ku tahtoo ulos ja ei pysty paljoa käveleen niin aattelee et pyöräily se vasta kevyttä on, mut ei näköjään ollu. Seuraavan kerran mennään ulkoileen pojan kans varmaan vaarin mönkijällä tai jotain.