6.10.2011

Poika ei parane

Herättiin Linon kans seiskalta, hoidettiin aamutoimia ja sit tultiin laittaan vaippaa sängylle, vaipan saatuaan, poika pisti päänsä tyynyyn ja rupes hakeen unta. (klo 8) Uni ei tullut mut ei noussut sängystäkään, itse menin viereen ja Lino silitteli mun kasvoja kunnes nukahti vähän ennen ysiä. Mun oli tarkoitus viedä poika ysin jälkeen hoitoon, soitin hoitotädille et mitäs tehdään ja päädyttiin siihen et ollaan pojan kans kotona ku se kerta mahdollistakin ja antaa pienen nukkua vaan.
Eilenkin ku nostin vaunujen istuimen eteiseen lähtövalmiiks, Lino kiipes sinne mammiin. Väsymys johtuu kai ku ollaan koko sakki viel vähä flunssassa.
Mun puhelimes ei toimi netti ja tietokoneessakin vain satunnaisesti, kummassakin näkyy selvästi että ElisaKoti yhteys muodostettu, oon katkaissu välillä ja yhdistäny uudelleen ja sammuttanu kaikki laitteet ja käynnistäny uudelleen ja silti tökkii varsinkin läppäris. No toissapäivänä tääl kävi ammattimies liikkeestä tsekkaan koneet ja kaikki toimi ku ei mitään, just näin, sit eilen aamul taas ei toiminu... vaik lamgattoman pitäis toimia tosta noin vain. Työpaikal ei moista ongelmaa ollu koko kesänä ton koneen kans. Yritän itsekin nyt torkahtaa että jaksetaan leikkiä loppupäivä.
S