29.8.2013

Hippo ja Nokia

Hassuu kun tää vanha puhelin ei enää puhelinverkos vaikken oo ottanu sim korttii pois vaihtaakseni sitä uuteen puh mut tänään päiväl tää lopetti toimintansa. Netti ja whatsapp toimii mut puhelut ja tekstarit ei eli kenttää ei o.

Oltiin poikien kaa Hippo-kisoissa! Lino juoksi hienosti maaliin mis me Lennin kaa otettiin iloinen poika vastaan. Paljon oli tuttuja liikenteessä, sielt sai kaik mukaansa pillimehun, lakun, mehupullon ja ilmapallon. Muutamia kuvia sielt uudessa puhelimessani..laitan kun saan sen pelittämään.

Maanantaina tilasin Nokia 925 kun tänään päättyi 2v kytky tästä vanhasta ja nyt alkoi uus kahden vuoden perioidi hintaan 14,95e/kk..onk se paljon vai vähä.. (358e) en tiä mut uus luuri oli saatava kun täs lasi hajal ja tilttaa mont kertaa pväs jne jne..kamera rikki. En vaan uskalla ottaa uutta luuria käyttöön ennenkun saan siihen jotkut kuoret..sehän tippuu kuitenkin kokoajan niinkun kaikki käsistäni.

Lasten päivähoito sujunut hyvin tosin aamut viel haastavia. Lenni riisuu itsensä aina just kun saan puettua ja lähdös lähes aina paskoo viel housuunsa. Lino taasen rupeaa kiukkuaan heti kun herää, ei haluis hoitoon kun siel pitää keskel päivää levätä mut sanon et nukuthan sä kotonakin päikkärit..niin mut mun silmät on niin kipeet et ne ei mene kii ollenkaan. Äiti sanothan Miialle ettei mun tarvii huilata..voin vaikka piirrellä sen aikaa jne..

Lenni rupee itkustaan hoidon pihassa kun tajuaa mis ollaan. Reipas on ja kun menen hakemaan niin pojat usein jatkaneet leikkejään eli kai siel ihan kivaa on. Tänään olivat hoidos 9.10-16.40. Meil aloitusaika 8.45-9 ja kotiinhaku 15.15-16. Usein tosin aamul myöhäs..Kaama karkailee ja aina jotain kummallista tapahtuu.

Vie aikaa aamul tarjota lapsille aamupala vai vaan yritänkin laittaa hedelmiä lautaselle ja nokkosleipää valmiiks et syökää mitä syötte mut ei se aina niin mee ja sotkua riittää. Kummatkin haluis rauhassa olla vaan sylissä ja eipä siinä paljoo saa mitään aikaseks kun jompikumpi sylissä. Kaik hyvin nyt kun sovittii tää uus menettely hoitopäivien suhteen eli ma-pe ja vast ysiin ja kotio jo ennen neljää.

En jaksa oikolukee. Suihkuun meen nyt ihan yksin..harvinaista.

S