18.8.2013

Voikukan lehtii



Koirien kusetuslenkillä ja Lennin nukutuslenkillä.. Siks pojal tutti suussa mut eihän se rattais pysyny vaan juosta kipitti menossa mukana. Anne oli aamul joogas ja löysi meidät Onninpolulta. Kaks koiraa ja kaks poikaa juoks niin paljon kun jaloistaan pääsi kohti Annee tämän tullessa meidän luo. Melkoinen vastaanotto ja heti Lenni toi kukkia Annelle.


puliakkapipo :)



Kerättiin voikukanlehtiä pirtelöön ja testattiin kumisaappaiden toimivuus, Linolla jo itsellään uudet saappaat mut nää oli Lennille tarpeen, vuosivat niin että sukka litimärkä ja niin se on hankittava Lenskille jostain toiset. Niina lupas lainata heiltä, kun siellä vanhemman tytön jalkineet odottavat nuoremman kävelytaitoa, sitä harjoitellaan ehkä 5-6kk päästä.




Koirien kieltokyltti näytti meidän mielestä enemmenkin päinvastaiselta..
Linon sanoin: "kaikki haukut, tervetuloa veteen"



Mentiin kotiin syömään koko porukka..ei se Lennikään nukahtanut viel..hyvä vaan et rupee pärjään jo yksillä päikkäreillä. Lapset söi eilistä riisiä ja kanaa kera nokkosen, me muut vihersmoothiee ja pakuriteetä.

Kyl itellekin meinaa koko ajan joku tauti iskee..jo kaks vkoa ollu kurkku aina välillä kipee ja väsyttää paljon. Dropannu oon kaikel mahdollisil yrteillä ja vitskuilla..vielä pysynyt loitolla ja toivottavasti pysyykin.

Lapset nukkuivat samaan aikaan ja me herkuteltiin Espen kaa ben&jerrys jädel katsellen lentoturmatutkintaa..siihen jää ihan koukkuun, yks parhaista ohjelmista.

S