12.8.2013

Kenkää

Tässähän näitä..nämä kaikki sopivat tällä hetkellä, jopas niitä on kertynyt. Kenkiä on saatu, löydetty kirpparilta ja ostettu aleista, koskaan en täyttä hintaa maksa.

Käytiin lasten kans lauantai iltana läpi kenkävalikoimaa, lankattiin ruskeet nahkakengät ja mitattiin jalat, tehtiin pahvitikku jossa kasvunvaraa sentti ja sitä tikkua sit kokeiltiin kaikenlaisiin kenkiin.

Oon täs ihmetellen seurannut Lennin jalan kasvua ja kuinka hänellä mennyt ohi kaikki Linon gorekengät ym.. Jätkän jalkaan ei mahdu 1,5veenä ne kengät joita Lino käytti 2,5- vuotiaana. Linollakin tosin kans jalka kasvanut nyt niin et koot 27-30 ja Lennillä 24-27 riippuen kenkien mallista. Linon edelliset kumpparit suoraan Lennille. Tässä koossa kenkää löytyy näköjään aikalailla, toivottavasti poika pitää hetken taukoa jalkojen kasvattelussa.

Lennin suosikkikengät löysin kirpparilta, ruskeet Clarksit 2e ja Lino sai tänään jalkaansa ekaa kertaa kokoo 30 ruskeat nahkatarralenkkarit, jotka jo viime syksynä tilasin alekoodein pikkujalat.fi kuten Linon tämän talven ruskeet saapikkaatkin. En tajua millä säkällä tuo koko mennyt nappiin mut just nyt hyvät ja ihanaa et ei tarvii nyt sit ostaa mitään ja Hangosta napattiin nuo keltaiset kumpparitkin Linolle. Crocsit, lenkkarit, kumpparit ja talvisaappaat ne tärkeimmät. Paljasjaloin kesät. Ja tänään hoitotädille sanoinkin et meillä ei oikein kesäkenkiä joten paljasjaloin vaan jos viel helteet yllättää.

S