14.8.2013

Pipipoika

Ollaan Lennin kaa tääl lastenosastolla. Eilen lääkäri laitto meidät labraan ja valkosolujen määrä oli ihmeellisen korkea eli ymmärsin et joku bakteeri oli valloillaan ja valkosolut keräsivät voimia vastahyökkäykseen. Näin lääkäri selitti sen ja ihmetteli Lennin pirteää vointia veriarvoista huolimatta.

Lastenpolille meidät määrättiin lisätutkimuksiin ja varmaa tietoa ei ole tullut vieläkään. Keuhkoissa oli jotain sotkua ja kuume lähenteli 40 astetta. Korvat myös tulessa. Lenni oli illalla pirteä saatuaan lääkettä, oli tipassa yön ja itkeskeli vähän väliä.

Tänään ollut lähestulkoon sylissä. Kipuja on ja perus kipulääkkeistä ei mitään apua joten antoivat jotain toista ja sit Lenni jaksoi nousta hetkeks leikkimään. Kurjaa nähdä poika noin huonona, tosin tääl mittasuhteet järjestyy uudelleen kun näkee myös paljon vakavempia juttuja.

Meitä ilostuttamassa huoneessa vrk ajan olivat Mirka ja Minttu, 8kk tytöllä sama keuhkohomma ja niin lapset yskivät vuorotellen yötä myöden. Mintun äiti oli niin avoin ja sosiaalinen et mieletön uus tuttavuus ja Minttu on harvinainen tyttö, ehkä vain 7 vastaavaa koko maailmassa.

Nyt ollaan Lennin kaa kahestaan ja poika nukkuu. Kipaisin nopsaan kahvilassa, huoneesta kun ei lapsi saa poistua ja aikuisille ei tarjoilla ruokaa niin oli ihanaa saada vähän lämmintä sapuskaa kahvilasta. Lenni pelkää kaikkia ihmisiä tääl, kaikki vaan tutkii ja pistää ja vuodattaa verta, kiusaa ja pitää väkisin paikoillaan..niin Lennin mielestä. Mun mielestä tääl aivan mahtava henkilöstö, ihania, kiireetöntä. Lapset saavat hyvää hoitoa : )

Kaikki hyvin ja huomiseen viel jäädään eli kaks yötä tääl yhteensä ollaan. Huomenna lisätutkimuksia ja toivotaan että kotiin päästäis. Elämä on yllätyksiä täynnä.

S