4.8.2013

Rally 2013

Ouninpohjan lähtöön oli suuntaus mut metsäreitille poikettiin tallin pihasta..sielkin oli sit lipunmyynti ja kiva paikka makkarakojuineen. Sieltä kärjen jälkeen rämmittiin lähtöalueelle josta tietä pitkin autolle 2km. Onneks oli vahingossa rattaat peräluukussa ja niin pääs lapset osan matkaa kyydillä. Rattaat jäi metsän reunaan ja siitä meni pojat kantaen perille vaik Lino hienosti osas kävelläkin. Kiva reissu ja mahtava keli. Lippujen hinnat suolaset 25e per aik..ens kerral oikeesti metsän kautta. Vattupuskas istuttiin kun aika kävi lapsil välil pitkäksi mut muuten kaikki meni kivasti ja Lenni kulki kantorepussa.

Kaksil synttäreil syöty vattat täyteen kakkuja, lapset leikkineet ja tutustuneet uusiin kavereihin. Lino viihtynyt tyttöjen kans.

Senni ja Maiski Hangos ystäviensä kans ja Viivi Avellanin ja Kimi Räikkösen ; ) Ihania kuvia tullut whatsappiin, mieletön meno siel ja satama ihan täynnä jengiä, pikkasen on kovempi meno kun viikko sitten. Pikavenekisat vetää porukkaa, viihdemaailman kerman kera seiskan reportteerien paikalle.

Anne häissä ja täl hetkel ohjelmassa skumppaa ja saunaa. Huikeet häät kun jo eilen osa jengistä tullut paikalle eli juhlintaa koko viikonlopun. Tunnelma kohdillaan.

Ihanaa kuulla kaikkien kuulumisia vlopun jäljiltä. Ihanaa loppuiltaaaaaa...ja viikonloppua!

Hu ehkä Purnuun? :)

S