25.8.2013

Längelmäki kko



Kävimme tänään ensikerran äidin miehen vanhempien mökille. Saatiin kutsu päivällä josko perinteiset sunnuntaikahveet olisikin heidän mökillään ja sehän passas. Mökki on rakennettu 90-luvulla, suht uusi siis mökiksi, tontin alas asti rantaan oli rakennettu portaat, melkein kun pispalan portaat, niin pitkät ne oli..kiersivät saunan kautta laiturille. Tontilla oli myös vanha sauna ja liiteri puuceen kera sekä kivoimpana pojille leikkimökki.






Viimeks nähty Taunoa ja Leaa reilu puolvuotta sitten Nokialla ja kiva kun sai mahdollisuuden nähdä tälläkertaa näin lähitienoilla. Keiteltiin iltapuuro siel lapsille ja näin pääsivät kotona hammaspyykin kautta suoraan nukkumaan. Upee ilma ollu tänään. Niin pitkän oloinen kesä ollut ja viel se värikin vaan tarttuu kun kellosta tullu parissa päivässä raja käteen.

Kaikki aurinkoenergia talteen talven varalle syvälle solujen sopukoihin. Mitäs muuta tänään? Oltiin aamu kotona..ruoan jälkeen mummille kaffelle ja paluumatkalla kakkua vatta täynnä hölkötellen pikkulenkki onninpolkua kotiin. Soutua ja roikkumista eli huoltolenkki. Haluun sen SUPpi laudan..voi miten hienoo tänäänkin olis ollu olla järvellä. Olis ollu olla :)


S