18.8.2013

PerfectHome-kutsut

Niina se on aikaan saavana emäntänä maatalossa että lukuisilla kutsuilla. Tänään oli vuorossa Perfect Home sisustuskutsut. Naisporukkaa lapsineen ja ilman paikalla runsaasti. Tarjottavaa oli seitsemää sorttia, Daim-mokkapalat ja Lakka kääretorttu sekä punaviinimarjapiiras oli ihan huikeita herkkuja. Kinuskikeksit tietty aina kans. Herranjumala noi kaik oli hyviä ja kun kaikkee oli maistanut..ei jaksanu enää santsata.



Perfect Home tuotteet on kauniita..ei ihan meidän kodin tyylisiä mut mun makuun kuitenkin. Aina sieltä jotain tarpeellista löytää ja nyt tilasin valokuvakehyksen edellisen samaisen kaveriksi sekä pienen räsymaton vessaan. Räsymatto on kudottu nahasta sekä hopealangasta tms..jännittää oikein miltä se näyttää livenä. Mallistossa olis upea kattovalaisin..houkuttanut aina ja sellaista vailla tv-huoneeseen, odotan kuitenkin että tulis johonkin kunnon tarjoukseen.






Mun on pitäny kirjoittaa et kun elämässä niin paljon nykyään siis päivittäin lukuisia positiivisia sattumia, että ihan häkellyttää välillä. Ajattelee jotain tai on ajatellut ja sit ne kaikki loksahtelee. Vuosivuodelta yhä enemmän ja enemmän.




Kuvia kun teimme lähtöä kutsuilta. Lapset kekkuloi ja kuvat nappasin Niinan puhelimella.

S