18.8.2013

Kotitöitä ja omenoita

Mul olis kasa silitettävää mut laiskottaa..ei huvita ja ei tekis pahaa nukahtaa tähän. Keräilin lasten hoitokamoja kassiin valmiiks, en tiä mitä olis hyvä olla mukana, kuravaatteet tuntuu aika raskailta näillä keleillä mut kai ne pitää siel olla..noo hu selviää enemmän.

Tuntuu hullulta mut meil imuri asustelee olkkarin lattialla..ja ollaan imuroitu joka päivä kun vaan vietetään päivää himassa. Käsittämätön määrä roskaa ja ruokaa, hiekkaa jne..lattioilla. Rikkakihveli on kovassa käytössä monta kertaa päivässä kans. Välillä ei käsitä tätä siivoamisen määrää, mut siinä sitä arjen lomassa tulee automatik siivoiltua aina kun jotain kaatuu ja yleensä ne akuutimmat eli mä luovuttanut jo siistien tasojen kanssa. Niissä on aina jotain tavaraa. Takan päälle kertyy kans tavroita mil ei mitään paikkaa.

Mentiin eilen Linon kaa kylille, viemään sykemittarit Juvoselle jne.. ruokakauppaan, mut kaikkee tätä ennen kurvasin Kaupinrinteeseen lähelle Annen porukoita, viimeks siel käydessämme näin yhden portin pielessä lapun "saa ottaa" ja kasa omenoita ja niin me mentiin roheesti pimpottaan tän talon ovikelloo ja sielt täti tuli avaan oven ja kun Lino yritti maksaa 3e ompoista..ei täti sitä huolinut, toi meille muovikassin ja kerättiin suurimmaks osaks omenat maasta, kun myrsky oli ne siihen ripotellut.

Huippuhyviä omppoja ja lajiahan en enää muista, punertavia, jauhoisia ja ei ollenkaan happamia, joku tyrni se laji oli..jotain sinne päin. Syödään muutenkin 4-6omppoo päiväs ja näitä pieniä meneekin se kymmenen helposti. Namii..ilmaista ja herkullista lähievästä. Ja ensviikonloppuna uudelleen, näin meidät toivotettiin tervetulleiksi.

S