1.11.2010

Pikkutarina viikonlopusta, täydennän kun ehdin

Aloitan nyt perjantaista. Vietimme pikkusisko Sofian 18v juhlia vanhas pub wictoris perheen kera, sisko tuli sinne ku mikäkin, limusiinil kavereiden kera ja oli niin nättinä! Istuttiin ja nautittiin yhdessäolosta.

Lauantai aamuna sain päähänpiston että miten pääsisin Immasen juhlille hkiin. Kaks kärpästä yhdel, mentiin esan ja Linon kaa Linon kummeille espooseen, ei oo siel käyty vuoteen ja niil sattu oleen vapaa ilta, sain aveciks toisen rouva Lahden ja pojat jäi nukuttaa Linoa ja tietty vähä saunaa ja kaljaa juomaan. Mahtavat juhlat ravintola kuubas, sankarit oli vimpan päälle meikattu ja kammattu ja paikka koristeltu asianmukaisesti 30v palloil ym. Tapasin siel juhlis sellasii tyyppei joist anne aina puhuu mut en ollu nähny ku ehkä kuvista ja niin hauskaa höpöttää, ihan ku olis ollu vanhoja tuttuja ja muutenkin kaikki siel oli niin kivoja, sellainen välittävä ja kinnostunut ympäristö ja tää kysymys et "kummas puolelta ootte?" se avas hyvin keskustelun.
Vika bussi lähti 1.07 ja sil sit kohti espoota ja unta. Lino oli niin suloinen Esan kainalossa, Esa oli nukahtanu kesken illan Linoa nukuttaessaan :)

Olin ihan häkeltyny juhlista pois lähtiessä niistä km-jonoista baareihin. Niin ja en pysty juomaan enää ku punkkua ja fernettiä, siis siideriä en oo vuosiin, mut nyt ei mee kokiskaa enää, hiilihapot tulee korvista. Tai siis ei sitä ihminen tarvii ku yhden lasin viiniä ja rentoutuu ja pystyy jo tanssiin. Mulla ihania kuvia, mut kamera unohtu Sennille ny. Mulla olis niin paljon kerrottavaa, mut en nyt ehdi kirj..

Topiki juoksi motaria, se karkas hoitopaikastaan etsiin meitä, livahti ovenraosta, juoksi atalasta motaria pitkin sammonvaltatielle ja sit oli nähty golfkentillä teiskontiellä ja siinä Alasen nestettä vastapäätä oleval st1 asemal ja sitten viime havainnot pappilas ja vitsit me pyörittiin siel autoil ja juoste ja etsittiin ja viidakkorummutettiin tietoa ja se tehos ja moni tyyppi yrittäny ottaa kii ja lopulta se löyty syvältä metsästä jo luovuttaneena, ei enää päässy käveleen ja itki vaan. Rakas Topi löyty, ihan uskomatonta, tollasen seikkailun jälkeen, siitäkin paljon viel olis kirjoitettavaa. Ihmiset autto meitä, ja poliisi ja hätäkeskus ja Boondock´s, ihania. Ihan mahtava tunne kun perhe koossa. Siis karkas hoitopaikastaan sillä välin ku oltiin Lapinniemen kylpyläs Linon 1v uintireissulla.

Tänään ma1.11 ollu Linon 1v kekkerit, saumattu portaiden kiviä vaarin kans ja Linollaki saumarauta kädes ja istunu stiigan päällä ja odottanu lunta ja avannu paljon lahjoja, kiitos niistä! Ihana päivä ja oon vaan niin onnellinen että toi Topi hengissä, vaikkakin ei oikein vieläkään pääse käveleen. On tää elämä ihmeitä täynnä ja asiat vaan järjestyy kun niin kovasti toivoo, ei tän paremmin asiat voi enää olla, kokoviikonloppu täynnä jännitystä, kaikki meni niin hyvin, vaisto ja hullutkin päähänpistot tuottaa tulosta.

Sini