24.11.2010

Palaute koulupäivästä & ym. Moodleen..

Ihan huippu päivä jälleen takana. Mahtava huomata itestä ja muista aikuisopiskelijoista huokuva motivoituneisuus. Tälläin ku olis osannu kuunnella ja oppia koulussa jo kymmenen vuotta sitten.


Talousjutut kiinnostaa mielettömästi ja niitä on ihan pakko harjoitella nyt heti kotona vähän lisää ja tilintarkastaja ystävän kera ettei vaan huku asiat muistista. Mukavaa jos jonain päivänä osais lukea numeroita ja laskea niistä edelleen lukuja ilman pähkäilyä.


Thomas-analyysi oli niin hauska ja antoi itsevarmuuttaa olla enemmän juuri se mitä siinä paperillakin luki. Mä oikeesti hymyilin koko sen ajan ku luin sitä, oli se niin tyypillinen mä.


Perehdytys-osioissa käytiin läpi hyvinkin yksinkertaisia asioita mitä ei aina tule ajatelleeksi. Tietoa ja esimerkkejä voi hyödyntää välittömästi työpaikalla. On niin hienoa oppia huomioimaan uusia asioita ja kehittää itseä ja työympäristöä ja tehdä perehdytyssuunnitelma ens kesän kesäduunareille.


Mä viel puoli äippälomalla, tammikuussa kesäloma ja sit helmikuusta lähtien Linolle hoitopaikka tiedossa ja saan valmistautua kevät-kesäsesonkiin sekä paneutua paremmin näihin kouluhommiin.
Mahtavaa oppia just sellaisia asioita mitä olis tarvinnu töissä jo aikoja sitten ja nolottanut ku välillä töissä ihan pihalla, mutta aikansa ja tarkoituksensa kaikella.

Hyviä opettajia meillä, antavat itsestään mielettömän paljon, käytännön esimerkit ihan parhaita!

Sini