30.11.2010

palomieskerho ja sunnuntaiajelu

mä kirjotin tänne sunnuntaina. mut sitten lino sammutti koneen kesken kaiken ja se sit jäi.. tässä kooste luonnonksiin jääneestä kirjoituksesta viikonlopulta

Puhuttiin mun äiti ympäri perjantaina hoitaan Linoa aamuun ja oltiin sit oikein kunnolla palomieskerhon pikkujouluissa. Pubiinki asti oli viel päästävä väsymyksestä huolimatta. Kiltisti käveltiin kotio yöl kolmen aikaan pakkasesta huolimata. Tuntee ittensä vanhaks välillä ku nyt siis menny koko viikonloppu palautumiseen tuosta illasta, ei mitään huonoa oloa ku kittaan sitä vettä aina nii paljon, mut väsymys on ollu mieletön.

Lauantaiaamuna hain Linon jo ysiltä ja mentiin vauvauintiin, sielt tultii kotio päikkäreille ja sit olikin ihana loppulauntai ku hengattiin meillä porukalla ja sit Anne lähti mun ja Linon kaveriks isin synttäreille ja siel oli  isi, Erja ja muutkin Jokis-siskokset. Peppi-koira laulo isälle onnittelulaulun ja syötiin ihania kakkuja. Isille askarreltiin lahjaks heijastimia heijastinteipistä, saa liimata mihin sit tarviikin.

Sunnuntai aloitettiin ulkoilulla Lino kantorepussa kohti Immasia, Lino nukahti siihen reppuun ja jatko uniaan Annen sängys pehmolelujen keskellä 2h! Höpöteltiin ja hörpöttiin kahvia lehtiä lukien Immasen perheen kera.
Sieltä sitten jalkasin anopille, siitä me lähdettiinkin sunnuntaiajelulle, oikeesti lähdettiin autol Esan kera pyöriin ja katteleen millaisia taloja Orivedelle oikeen nousee. Mahtavan aurinkoiselle paikalle kaupinrinteeseen on nousemas iso talo, en tiedä kenen, mut hienol paikkaa kuitenki kivitaloa joku rakentaa.

Sini