1.11.2010

vanhuus ei tule yksin

...ensin kyllä luulin, että niin käy. Oltiin viime to-la työporukalla laivalla ja olin kipeä. Mulle iski joku merisairaus ennen kun laiva edes lähti satamasta. Mut sitkeesti menin Anttí Tuiskua katsomaan. Sen jälkeen tosin nopeesti yksin sinne hyttiin. Eli se vanhuus tuli yksin laivan hytis. No okei, oli mulla Antti Tuiskun elämäkerta mukana. On se jo jotain :) Ostin sen, halusin lukee mitä kirjoitetaan -84 syntyneen ihmisen elämäkertaan ja joo, olen myös vähän Antti-fani. Tai niin paljon, että seuraavana päivänä jonotettiin Antilta nimmari. Pomoni, pari työkaveria ja minä, kaikkien muiden teinien kanssa. Jono oli pitkä, mutta meni nopeasti. Antti kirjoitti siihen kirjaan 30-vuotiaalle Annelle :) Ja eilen Tanssii tähtien kanssa Antti oli sitten kuulemma väsynyt.

Synttäripäivä eli perjantai oli upea, aurinkoinen päivä Tukholmassa ihanien työkaverien kanssa. Merisairauskin alkoi parantua. Ei ollut krapulaa, ei ollut voinut juoda kun oli merisairas. Fernetiä testasin, muttei sekään auttanu. Ihmeellinen tauti. Käytiin paikallisessa KHT:ssa, todella kiva ja hyödyllinen vierailu. Sit litet shopping. Illalla laivalla buffa ja oma kakku, jonka piti olla salaisuus, mutta jonka hankkiminen aiheutti sellaisia ongelmia, että kuulin kiroilua joka kerran töissä käytävillä kun joku yritti salassa asiaa hoitaa. Yrittäkääpä saada laivan buffaan tilattua oma kakku. Ei ole helppo nakki. Mut hyvää se oli.

Lisää kakkuja lauantaina Elinan kanssa järkätyissä bileissä. Ne oli täydelliset. Elinalla oli oikee synde lauantaina. Oli niin kivaa ja paikka just hyvä. Vähän kauemmin olis ollut kiva pitää Cuba vaan meille, aika meni nopeesti, mut 23 jälkeen saivat kaikki tulla sinne. Pelättiin tietenkin et ruoka loppuu kesken ym. ja sitähän on nyt kaikkien pakastimet täynnä. Ihania ihmisiä kävi siellä meidän vieraina. Tänään maanantaina väsyttää, kellojakin kun on siirretty, mutta kyllä meillä oli niin kivaa, että ihan sama.

Niin ja tytöt vielä täällä yötä la-su ja su kirjamessut. Niistä lisää myöhemmin.

Anne