9.11.2010

maanantaijumppaa ja ruokaa

Alkuviikko.Eilen oltiin Linon kaa aamupvä kotosal,sit vein L hoitoon mummelille,menin pariks h töihi,sit 2*jumpalle,eka oli kova treeni,kuntopiiri tyyppinen paikotellen maximisykkeinen juoksu,soutu,pyörä, paino,vatsa-treeni ja jälkimmäinen oli zumbatunti.Kokeilin kerran noi treenit toistepäinkin,en tiä kumpi parempi,ehkä mielummin toiste päin, nyt kaikki energiat menee jo ekaan ja sit toiseen ei pysty panostaan,mut onhan se tanssi nii hauskaa.

 Toisaalta tanssi toimis hyvänä lämmittelynä ennen kovaa tuntia. Tänään käytiin Linon kaa töis aamupäiväl,sit oltii 1,5h, 1v neuvolas, mitat 73,5cm,8700g, pieni poika.Lähties nukahti autoon ku saunalyhty ja menin leikkiin sen nukkumisajaks kummitytön kotiin maataloon ja kuulin uusia totuuksia navetan arjesta ja keinosonnista. :-) Kummityttö 10kk nosti kädet ylös monta kertaa että jee! Ja opeteltiin yhdes syömään juustoa. Lino kun heräs,siirryttiin isomuorille ja vaarille poikkeen,missä lukasin aamulehden ja sielt uimahallille

 Ku oli pyhäpäivä la niin ei ollu vauvauintia ja vietiin tänää Lino uimaan,oli melko vaisu,enoo ennen nähny noin vaisuna ja sit jo palelikin,esa kävi sen kaa saunaski välil mut ei tänään ollu hyvä päivä uida. Mä ehdin uimaan vartin reippaasti ja rohkenin kysyä uimavalvojalta neuvoja tekniikkaan ja niitähän tuli,tietty jäi hirvee himo nyt mennä pian tekniikkaa hiomaan, mun uinti kun on ihan kivikautista ja tää erittäin kapealinjainen tyyli vaatii nyt opettelua. Mahtava palvelu siis uimahallilla!

Juoksin äkkiä kauppaan ja ostin isomummun neuvosta myös punajuuria ja olin kokkikolmosena himas, niin että neljä levyllistä saman aikasesti. Teen siis harvoin ruokaa ja nyt tein Linolle, koirille ja esalle ja mulle, kaikille vähän omaansa. Kahta eri lihaa, porkkanaa,perunaa, parsakaalia, tomaatti-basilika-timjami-sössöö ja paistoin niitä punajuuria,myydään 1kg pusseis,aika kauan sai soiroja paistella, hyviä kyl tuli. Hyvää ruokaa ja riittää huomisekskin töihin evääks. Nyt unta palloon!