8.11.2010

tyhjä kalenteri täyttyy glögistä

Ihanan tyhjä kalenteri tälle viikolle. Kivaa et normaalisti on paljon juttuja, mut hauskaa vaihtelua tääkin. En oo kerennyt miettiä tätä päivää pidemmälle kun oon hösöttäny yhtä kirjaa painoon. Eilenkin kaikki enemmän tai vähemmän halukkaat joutui sitä lukemaan, mut sinne se nyt meni. En varmaan lopettais tota oikolukemista ikinä, joten on kauheen hyvä et tulee se hetki, et on vaan pakko. Muuten niitä kirjoja syntyis vaan muutama vuodessa :) Tää nippa nappa ehtii julkistamistilaisuuteensa nyt. Täysin virheetöntä kirjaa ei ole olemassakaan. Uskottelen ainakin itselleni niin. Aina voisi ainakin sanoa jonkun asian paremmin. Mut nyt kun taasen yksi oman talon opus on painossa, niin saa lukea välillä kirjamessujen löytöjä, ostin Riikka Pulkkisen molemmat kirjat ja ne on seuraavana ohjelmas, Raja ja Totta. Ensin Totta. Kovasti on kehuttu.

Tänään treffasin myös ministeri Sinnemäen. Käytiin yhteiskuntavastuuraportointikilpailun palkintojenjaossa esittelemässä aiheen kirjaa ja minä sivistin itseäni. Anni jakoi palkintoja. Wärtsilä voitti sen kisan.

Synttäriputki tosiaan jatkui viikonloppuna Linon juhlilla. Ja ens lauantaina juhlitaan taas yhtä kolmekymppistä, joka on yllättänyt meidät avaamalla kanssa blogin. Hyvä Niina! Kateellisena katselen Linon Stiigailua, Hgis ei oo yhtään lunta, vaikkakin tuntuu tosi kylmältä. Lenkkikin päätyi tänään Lasipalatsiin glögille. Eilen kävin Trella Sennillä ja Kallella glögittelees ja katsomas Antti Tuiskun tanssia. Sen aikana oli tullut ihan valkoista. Tänneki ehkä huomen ja sit päästään heppojen kaa ihmettelemään sitä...

Anne