14.11.2010

vakavana kauniissa kaaoksessa

Aste laulaa normipäivästä ja se on niin mun tän viikonlopun biisi :) piti ottaa iisisti mut täst onkin tullu erittäin tapahtumarikas viikonloppu. Tänään ollaanki sit va-ka-va-na ja juhlitaan isejä. Eilen oli taasen yhet 30syndet ja niin omistajansa näköiset ja erilaiset juhlat. Sankari täytti jo 4.4. eli nää oli nyt sit yhdistetyt 30- ja 31 -vuotisbileet. Juhlat alkoi 4-teemaan sopivasti jo neljältä iltäpäivällä. Tässä teemassa pysyen Mekkomeron tytöt edustivat jengiä omien ennakko-odotustensa vastaisesti melkein neljään asti aamullakin. Aivan loistava ilta, josta taas ammentaa energiaa arkeen, vaikka iskät saikin onnitteluja väsyneiltä tytöiltä. Meiän omien isien lahjatkin oli jääny bilepaikalle... niin tyypillistä.

Tänä vuonna näitä kolmekymppisiä riittää, mutta nää oli täysin erilaiset juhlat. Paikalla oli vaan naisia eikä saunomisen ja syömisen lisäks mitään erityistä ohjelmaa, mut vitsi mitä juttuja kuultiin kun kaikki vieraat kertoivat vuorotellen mistä tuntevat sankarin. Siis periaatteessa kaikki vieraat tunsivat toisensa jollain tasolla jo etukäteen, mut tällasella yksinkertasella systeemillä saadaan kaikki muistelemaan menneitä ja vitsit mitä hulluja juttuja sitä onkaan tullut noiden leidien kanssa puuhattua :) Tällasta esittelyä on menty monis polttareissa kun ihmiset ei välttämättä tunne toisiaan etukäteen, mut tää kierros palautti mieleen tai toi uutena esiin hauskoja juttuja tutummallakin porukalla.

Tämä viikonloppu on muutenkin ollut hauska läpileikkaus menneistä. Perjantaina vallotettiin Tamperetta vuoden 2007 malliin. Silloin asuin Trella ja opettelin villien sinkkuvuosien alkeita usein samanlaisena toistuvalla kaavalla, jota nyt hiukan jäljiteltiin perjantaina. Kaupunki tuki meitä tässä muisteloissa, tavattiin sattumalta muutamia tuohon elämänvaiheeseen kuuluneita ystäviä ja muisteltiin vauhdikasta vuotta 2007 pöydällätanssin merkeissä :)

Kaunis kaaos on Tuiskun Antin uus levy, joka soi mulla nyt pääs 24-7. Musta siis tuli kuin tulikin Antti-fani, vaikka kai vielä laivalla väitin et en mä nyt sitä mitenkää virallisesti fanita. Mahtava energia sillä miehellä!

Anne